3 napja szedem a yasminellét, elment az étvágyam. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
3 napja szedem a yasminellét és vele együtt a biovánét. Azóta semmi étvágyam. Ezzel nem is lenne gond hisz -5kg fogyni szeretem volna, csak hirtelen megijeszt ez az étvágytalanság. Ráadásul mindig is tudtam enni. Ezek mellet meg rengeteget járok pisilni. Ez természetes? Vagy valami baj van?2011. júl. 29. 13:29
1/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy én is fogytam a fogamzásgátlótól. Bár én nem yasminellét szedek. Sőt olyat amit állítólag anno anyáink szedtek.
2/8 A kérdező kommentje:
De nálad is igy van étvágytalanság? Ma reggel 5től dolgozom itthon főzök mosok stb. (nem kell bemutatni a házimunkát:-) ) szval nem egyhelyben ülök mozgok és mégsem vagyok éhes, még ma semmit nem ettem. Örölük neki, csak mégis bennem van a félsz,h nehogy valami hátsó dolog legyen ebben.
2011. júl. 29. 13:38
3/8 anonim válasza:
Igen! Mondjuk pisilni nem jártam azért többet, de a folyadékot se nagyon kívántam. De az is lehet, hogy összefüggésben sincs a kettő és holnap meg farkas éhes leszel.
4/8 anonim válasza:
Nekem az orvos azért írta a Yasminelle-t, mert annak egy gyakori mellékhatása a többi fogamzásgátló tablettával szemben fogyás. Szinte mindtől hízik az ember, ez meg vagy tartja a súlyt, vagy csökkenti az ideális közelire.
5/8 A kérdező kommentje:
Már tegnep óta igy van h nem eszem, sőt inni sem iszom még egy fél litert sem. Párom tegnap egy szelet kenyeret belém gyömöszkölt nagy veszekedés árán :)
2011. júl. 29. 13:44
6/8 anonim válasza:
Első vagyok: Hát nagyon kíváncsi vagyok, mert engem hónapok óta vizsgálgatnak ezzel. Bár én már jó 3-4 éve szedem a fogamzásgátlót. Senki nem érti, hogy miért nincs éhség és szomjúság érzetem. érdekes, hogy te a gyógyszerhez kötöd a dolgokat.
Arra, hogy pont azért írta fel az orvos, hogy fogyj (2. válaszoló)!
Hát nem tudom nekem az egyik azt mondta, hogy ezzel helyre hozza a folyamatos vérszegénységet (így is lett) a másik azt mondta, hogy ez hülyeség. Egyik doki se tudja ugyanazt mondani mint a másik :)
7/8 anonim válasza:
Érdekes én anno 10 kilót híztam a Yasminelle-től.
8/8 A kérdező kommentje:
Első válasz adó: Én is már 4 éve szedem a fogamzásgátlód, de most váltottam át a yasminellére mert a másik nem volt jo. Tényleg csak ehez tudom kötni a dolgokat hiszen még nem szedtem semmi bajom nem volt. Ettem ittam normálisan.
2011. júl. 29. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!