Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van így az én mellem?...

Miért van így az én mellem? Mi tehetek?

Figyelt kérdés

Én nem panaszkdom, hogy kicsik, mert nem, mindenki azt modnja hogy koromhoz(15) képest nagyonis nagy melleim vannak, ez nem gond egyáltalán

De tele van striákkal és gyűlölöm őket, iszonyat ronda csíkok :( Na meg ott van az is, ami még nagyon zavar, hogy nem gömbölyded a mellem, mint más nőnek/lánynak, hanem a mellbimbóim is hegyesek és igen az egész mellem így hegyes, előre nő, vagy nem is tudom hogy írjam le

Hegyesebb, mint gömbölyűbb az biztos

Ha melltartóban van akkor persze ne, akkor nagyonis szép formája van, de anélkül annyira nem, és még csak nem is állnak közel egymáshoz, plussz a mellbimbóim is nagyon nagyok

Felsoroltam tudom rengeteg dolgot róla ami rossz de legjobban mégis az alakja, hogy nem gömbölyded meg a stria az ami nagyon zavar

Azt modnjátok meg milrt ilyen és hogy mit tegyek?

Köszönöm előre is

2009. ápr. 6. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

képet :D

Egyébként nem vagyok nő, csak szoktam edzeni így a striákról képben vagyok valamennyire. Sajnos a bőrrepedésre megoldás nincs. Egyes krémek javítanak rajta, de nem szüntetik meg :( Kozmetikussal vagy gyógyszerésszel beszélj esetleg

2009. ápr. 6. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Ok, ez van a striákkal, de akkor az alakkal mit tegyek? HOgy ne ilyen hegyes legyen? Tapasztalt nincs itt? Csak az enyémek ilyenek? :(

2009. ápr. 7. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én melleim is pont ilyenek! :D (17 éves vagyok) Igazából én nem csináltam velük semmit... Az utcán az emberek nem látják őket melltartó takarása nélkül, a barátomnak meg nagyonis tetszenek. :)

Persze később megműttetheted magad, de szerintem nem szükséges, így vagy különleges, ezt kell szeretni. :)

2009. ápr. 7. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Há nem lehetek nagyon különleges ha másnak is van így :))

De ha nincs megoldás, akkor mit is tehetnék

Azért köszönöm a válaszokat

2009. ápr. 7. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

ennyi idős kormban én is megijedtem mert csíkos volt, de kb 1év mulva eltűntek, mert abba az időben kezdett nőni és ezért...

de nekem mára már nyoma sincs..

lehet nálad is igy lesz

2009. okt. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!