Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fontos alkalomkor fog megjönni...

Fontos alkalomkor fog megjönni a menstruációm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

valami tippeket..iszonyatosan elvagyok keseredve..tampont soha nem használtam , próbáltam megszokni de nem bírom..10.én jönne meg 13.án lesz nővérem esküvője. koszorúslány vagyok púderrózsaszín ruhában és nagyon félek hogy mivan ha...átázik..soha nem történt még nagyobb baleset eddig, de amikor megjön akkor sötét ruhában szoktam járni..

mit tegyek? annyira félek hogy kellemetlen lesz ez nagyon fontos lenne nekem :(

18éves vagyok

2011. júl. 28. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az Aviva intim tornával elorébb lehet hozni a menstruációt.
2011. júl. 28. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:
a citromlével pedig tudod késleltetni... tudom, sokak szerint baromság, de az én családomban mindenkinek bejött :D
2011. júl. 31. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem ballagás közben jött meg hófehér ruhában voltam,nem volt betét és alig bírtam állni mert minden hónapban gyógyszerrel kell kezdenem mert különben elájulnák a fájdalomtól,3 órás volt,át kellett sétálni a falunkat,mire hazaértem szószerint bedőltem az ágyba.annyi volt hogy elmentem wc re befeküdtem hulla fehéren,nem is tudom hogy elájultam vagy elaludtam,mire felkeltem jobb lett..ez volt életem legrémesebb napja,mert felelőtlen voltam és nem készültem fel rá pedig tudtam hogy meg fog jönni..ha felkészülsz rá nem lesz az égvilágon semmi baj..harmadik nap egyépként sem annyira vészes már..illetve nekem :)

15/L

2011. júl. 31. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Na rendben volt minden? :) (Nyolcadik válaszoló voltam.)
2011. aug. 16. 08:43
 15/16 A kérdező kommentje:

sziasztok!

szerencsére pont elcsúszott, aznap ért véget szóval nem volt gond :)

2011. aug. 18. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerencséd volt! :)
2011. aug. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!