Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert jott meg elobb a havim?

Miert jott meg elobb a havim?

Figyelt kérdés

Dietazok kb 1-2 honapj...de mindig minden rendben volt.

Most kulfoldon vagyok..egyszer fent a hegyekbe voltam a 3-4fokba...majd utana a vegig 10 fok utan ma delutanra 20 fok lett... A dieta vagy az idojaras zavarhatott be? Vagy vmi mas?? Meg 2 hetem lenne, hogy megjojjon.

Szexualis kapcsolatom nem volt mostanaban, hogy esetleg vki erre tippelne, hogy vmi gubbanc van.

Elore is koszonom a valaszokat.

2011. júl. 26. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a diéta hormonális változást okozott nálad, az ilyesmivel nőgyógyászhoz szoktak menni a biztonság kedvéért
2011. júl. 26. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a rendes havid? Mert lehet félidős vérzés is.
2011. júl. 27. 02:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Msegjott tegnap.....aztan mara elmult.
2011. júl. 27. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor drága ezt úgy hívják, hogy félidős vérzés, a peteérésed hejlzi, bioszkönyvet lapozd fel :) 2 hét múlva várhatod a rendeset.
2011. júl. 27. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak h nekem nem szokott ilyenkor megjonni...am ese nyilvan jincs annyi mint nappal...de most ma is volt meg...kb olyan mint maskor a felido vagy utolso napok...

Mitol van ez??? Ennek nem kene lennie..

2011. júl. 27. 23:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig megvan...és egy hét múlva megint megkell jönnie....most ez mi komolyan???:S
2011. júl. 30. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
ezt akkor fogod megtudni, ha végre szépen elmész a nőgyógyászhoz, és megkérdezed tőle... Inkább, mint hogy idegeskedj :)
2011. júl. 30. 23:25
 8/8 anonim válasza:

ez a relativitás elmélettel magyarázható.

a téridő egy összefüggő, mindenhol más állapotú multidimenzió. minél magasabban vagy annál kisebb gravitáció hat rád+ minél hidegebb van annál lassabb minden folyamat. ha nagy sebességgel haladsz (utazol külföldre) akkor a fénysebességhez közelítesz.. ekkor is lassul az idő a külső figyelők számára. te nem érzed, de így van.

2011. júl. 31. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!