Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Sásdi Mariann bonyhádi...

Dr. Sásdi Mariann bonyhádi nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Vélemények? Esetleg Tolna megyében, Szekszárdon vagy Szekszárdhoz közel tud még valaki női nőgyógyászt?

Köszi!

2011. júl. 26. 16:34
 1/6 anonim válasza:
Hát, nem akarok nagyon rosszat mondani, de nekem nagyon negatív tapasztalatom volt a doktornővel kapcsolatban. Mindenképpen női orvost keresel? Sajnos abban nem tudok segíteni :(
2011. aug. 4. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Esetleg leírnád, hogy nagyjából mivel kapcsolatban volt vele rossz tapasztalatod? Nőgyógyászként vagy szülészként?

Mindenképp nőt szeretnék igen, tudom, hogy hülyeség, de így sem egy kellemes vizsgálat, egy férfi előtt még kellemetlenebbül érezném magam, még ha nem is "úgy" tekint rám. Szekszárdon is van egy női nőgyógyász, de őt inkább hagyjuk...

2011. aug. 5. 07:02
 3/6 anonim válasza:
Nőgyógyászként BUNKÓ, unott, és flegma.
2012. febr. 14. 10:08
 4/6 Nyusziii19 válasza:
Attól függ, sztk-ban való rendeléséről én is rosszat hallottam, viszont magán rendelésen voltam nála, és egy rossz szavam nem lehet róla. 100%-an meg vagyok vele elégedve és csak ajánlani tudom
2015. dec. 15. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is sok rosszat hallottam róla, mint szülésznő, mint nőgyógyász.
2017. jún. 25. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Borzalom
jún. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!