Megemlítheti-e a nőgyógyász anyám előtt hogy már nem vagyok szűz?
Nemvoltam még női dokinál, csak kicsi koromban amikor volt 2szer is gombás fertőzésem. Természetesen akor ott volt velem az anyukám.
Azóta msot megyek úra csak, mert vmilyen fertőzsem vagy gyulladásom van valszeg. És talán jön velem az anyám is.
Szóval az orvos megemlítheti vmilyen módon, h már nem vagyok szűz? 15évesen vesztettem el a szüzességemet, amiről anyukám nemtud. Nem mondtam el neki, mert akkor az csak egyéjszakás kaland volt..:S Tudom,tudom, h nemkellett volna, fiatal voltam, ráadásul a srác is egy szemétláda... Megbántam, de ezen már nemtudok változtatni. Nos tehát senkit sem tudnék mondani anyámnak, h kivel veszítettem el, mert azóta nem is volt komoly kapcsolatom szinte... Szóval szóvá teheti az orvos? V elképzelhető h nem is tűnik fel neki, mert mindössze 5* szexeltem 15éves koromban, azóta nem. És mindig fájt, akárhányszor szexeltem... Lehetséges h nemis tűnik fel neki?O.o mondjuk ez talán hülyeség..
Azért kérdezlek titeket.
Köszönöm a válaszokat előre is..
L,17
Ezt Neked illene közölni édesanyáddal, mert előbb utóbb úgyis kiderül.
Az orvos pedig látja mindig a szituból. hogy kit mikor kell kiküldeni, behívni, és tájékoztatni, nem is beszélve az orvosi rendtartásról.
A borotváló személyétől is eredhet a fertőzés, ha erekcióba került a pénisze borotválás közben, és...
Többynire nem teljesen csupasz.Sőt, nagy ritkán telejsen csupasz..hetente egyszer szoktam borotválni amióta nincs barátom. Szóval lehetséges....
Szerdán vagy csütörtökön megyek valszeg dokihoz, majd végülis kiderül ott, h mi a helyzet....de remélem h nem amaitt van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!