Megemlítheti-e a nőgyógyász anyám előtt hogy már nem vagyok szűz?
Nemvoltam még női dokinál, csak kicsi koromban amikor volt 2szer is gombás fertőzésem. Természetesen akor ott volt velem az anyukám.
Azóta msot megyek úra csak, mert vmilyen fertőzsem vagy gyulladásom van valszeg. És talán jön velem az anyám is.
Szóval az orvos megemlítheti vmilyen módon, h már nem vagyok szűz? 15évesen vesztettem el a szüzességemet, amiről anyukám nemtud. Nem mondtam el neki, mert akkor az csak egyéjszakás kaland volt..:S Tudom,tudom, h nemkellett volna, fiatal voltam, ráadásul a srác is egy szemétláda... Megbántam, de ezen már nemtudok változtatni. Nos tehát senkit sem tudnék mondani anyámnak, h kivel veszítettem el, mert azóta nem is volt komoly kapcsolatom szinte... Szóval szóvá teheti az orvos? V elképzelhető h nem is tűnik fel neki, mert mindössze 5* szexeltem 15éves koromban, azóta nem. És mindig fájt, akárhányszor szexeltem... Lehetséges h nemis tűnik fel neki?O.o mondjuk ez talán hülyeség..
Azért kérdezlek titeket.
Köszönöm a válaszokat előre is..
L,17
De nem fogja elmondani! az édesanyád meg nem lesz ott bent veled a vizsgálaton, ha be is akar menni, szépen ki fogja tessékelni a doki.
amit meg a második mesélt, az meg egy ritka barom orvos volt. az orvos esküt tett a titoktartásra!
mikor én voltam (nem is olyan régen) velem is bent volt az anyukám...
ami meg a dokit illeti, meg fogja kérdezni hogy szűz vagy-e még, neked erre válaszolnod kell
gondolj bele, anyukád nem tudja hogy mikor vesztetted el, az orovos ezt meg nem fogja firtatni, úgyhogy ha mondod is a dokinak azt hogy nem, szerintem nem kell aggódnod anyud miatt :)
Hagyjátok már a hülyeséget! komolyan hihetetlen!
17 éves majdnem felnőtt ember vagy, gondolod, hogy az orvos nem fogja kiküldeni édesanyádat? az egy dolog, hogy valaki a 12-13 éves kisleányát bekíséri, na de te már nagylány vagy! amikor először voltam nőgyógyásznál, anyukám engem is elkísért, mivel ahhoz a dokihoz mentünk, kinél születtem.. de amikor vizsgálatra került sor, anyukám szó nélkül kiment! ha a tiédnek nem jut eszébe magától kimenni, az orvos fogja kiküldeni! nem egy pisis óvodás vagy!
Elkísérni akar csak,ma mondta h nemfog bejönni velem a vizsgálatra..
Egyébknét ha már itt tartunk,elképzelhető az h borotválás miatt van vmi fertőzésem?Anyám aztmondta h lehetséges...De nagyon remélem h nem, visszataszító az ha szőrös lenne,és én utálnám... Nem divat kérdése, de engemet zavarna...Bár kiderül majd ha elmegyek..De szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!