Lányok ti mindig megérzitek hogy meg fog jönni a menstruációtok? És hány nappal előtte? Ilyenkor mik a panaszaitok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 13:53
1/8 anonim válasza:
Megérezzük.Nekem egy héttel előtte fájdogál a hasam, érzékeny a mellem.Mielőtt megjön, előtte lévő nap hasonlóan fáj már a hasam,mint mikor megjön.De mikor tudom, hogy na most mindjárt megjön(pár órán,percen belül) akkor onnan, hogy tényleg másképp fáj a hasam, érzem rajta, hogy na most fog.
2/8 anonim válasza:
Nekem például egy héttel a mensi előtt fáj a fejem.Meg megvan duzzadva a melleim.
3/8 anonim válasza:
én nem érzem meg csak mikor megjön jövök rá milyen hülye voltam már 2-3 nappal is korábban:))
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig én is megéreztem,de volt amikor semmi előjele nem volt.Ma se holnap kellene megjönnie,de semmi előjel nincs.1*-2*volt hasszurka.
2009. ápr. 5. 14:10
5/8 anonim válasza:
Nekem mióta szedem a fogamzásgátlót, órára pontosan meg szokott jönni. tehát meglepetés nem ér.
egyébként előtte kb 10 nappal kirügyezik az állam. egy héttel előtte meg enyhén görcsöl a hasam. ezek a tünetek.
6/8 anonim válasza:
hát...meg...nekem pattanásaim vannak,édesség után áhítozom,tiszta zizi vagyok,fejfájás-de van aki erre csak legyint... PMS-nek is hívják..asszem:)
7/8 anonim válasza:
Szia!
Eddig nekem 3x volt olyan,hogy nem éreztem semmit.2 éve mensizek egyébként.
1.: amikor először jött meg nem volt semmi utána sem fájt.(csak az hogy elrontotta a nyaralásomat.)
2.: most januárban volt,3nappal hamarabb jött meg,pedig eddig mindig pontos volt.Valószíbűleg a stressz miatt,mert 4nap múlva írtam a központi felvételit.
3.: most márciusban volt,12nap késés után megjött északa.Nem fájt semmim nem volt előjel.Csak azt éreztem,hogy olyan mintha bepisiltem volna,és a mensi volt az.
Egyébként van aki nem mindig érzi meg.
14/L
8/8 anonim válasza:
Én például teljesen tünetmentes szoktam lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!