Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek lehetnek az első menstruá...

Ezek lehetnek az első menstruációm jelei?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok, és párszor találtam a bugyimban száradt, fehér valamit. A melleim már elkezdtem nőni, már szőrősödöm, és nagyon gyakori hogy iszonyú gyorsan változik hangulatom. Sokszor mindenen felidegesítem magam, aztán a következő percben már felhőtlen boldog vagyok, aztán hirtelen gondterhelt, stb. Konkrétan barnás folyásom még nem volt (legalábbis nem emlékszem rá). Ezek utalhatnak arra, hogy meg fog jönni?
2011. júl. 25. 12:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
HA elmúlik, lehet. Amúgy mensi alatt még a fürdőkádbani fürdést sem ajánlák igazán, szóval gondolom érted... Ha betétet raksz a fürdőbugyiba, akkor a homlokodra is kiírhatod akár, hogy megvan, mert mindenki látni fogja. Gondolom apuka, helyes srácok előtt ciki ez. És még mindig rohadt fertőzésveszélyes.
2011. júl. 27. 16:18
 22/38 anonim ***** válasza:
Ja, nem beszélve arról, hogy ha belemész a vízbe, a betét átázik, mert annyi nedvességet nem bír el, ha meg kimész a partra, folyik majd a lábad közül a piros víz. Rosszabb esetben a víz kimoshatja a betét ragasztóját, és ehagyod, ott fog lebegni a víz tetején a véres betét + még jobban piros lesz a lábad.
2011. júl. 27. 16:20
 23/38 A kérdező kommentje:

Fenébe is, hogy van az, hogy mindig velem tol ki a sors?! Akkor jöjjön meg most, és múljon el 2 nap alatt, vagy jöjjön meg a nyaralás után! Az marha nagy kitolás lesz, ha mondjuk pont a tengernél jön meg. :s

Na ennyit a dühöngésről. :)

Megint fáj a hasam, de most kicsit másképp és lentebb mint a múltkor. Gondolom ez is az.

2011. júl. 27. 16:49
 24/38 A kérdező kommentje:
Amúgy eszem ágában sem volt betéttel a vízbe menni, nyugi, tudom milyen "csinos" következményei vannak... :P)
2011. júl. 27. 17:34
 25/38 A kérdező kommentje:
Körül-belül egy órája durván elkezdett fájni a hasam. Van hogy alábbhagy, de utána ugyanúgy folytatódik! Ez már közeli jelnek számít?
2011. júl. 27. 20:52
 26/38 anonim ***** válasza:
igen, eléggé. én a helyedben beraknék egy tisztasági betétet. de nyugi, ha most meg is jön, szerintem nem fog elhúzódni 6-8 napig az első. vagy attól, hogy még most fáj, lehet, hogy csak 2 hét múlva jön meg.
2011. júl. 28. 13:41
 27/38 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :) Felfigyeltem azonban valamire: se tegnap, se ezidáig ma nem volt fehérfolyásom, se semmi! Tegnap fájt ugye a hasam.
2011. júl. 28. 15:57
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, miért kell a mai kislányoknak ennyire rágerjedni a menzeszre. mi nem csináltuk ezt. mikor megjött, meglepődtünk, hogy nahát, és szóltunk otthon. nem figyelgettük magunkat minden percben, és nem hallucináltuk be az összes jelét. nyugodj meg kérdező, ha meg akar jönni, meg fog. egyébként az első sosem egy egetverően óriási robbanás, tényleg nem. viszont azért ne hidd már szöszmötméretű dolgokra, hogy az az.
2011. júl. 29. 19:27
 29/38 A kérdező kommentje:
Figyeljetek mit csináljak? Holnap indulunk külföldre nyaralni, és jó hosszú az út! Mi van ha pont útközben jön meg? Mit tegyek?? HELP!
2011. júl. 29. 21:00
 30/38 anonim ***** válasza:

Én is 11 vagyok (szeptemberben 12) és hozzád hasonló "város" gyerekekről olvastam. Most ezen mit szöszmötölsz ennyit? Élvezd az életed

L/11+3/4

(nem jött még meg)

2011. júl. 29. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!