Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek lehetnek az első menstruá...

Ezek lehetnek az első menstruációm jelei?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok, és párszor találtam a bugyimban száradt, fehér valamit. A melleim már elkezdtem nőni, már szőrősödöm, és nagyon gyakori hogy iszonyú gyorsan változik hangulatom. Sokszor mindenen felidegesítem magam, aztán a következő percben már felhőtlen boldog vagyok, aztán hirtelen gondterhelt, stb. Konkrétan barnás folyásom még nem volt (legalábbis nem emlékszem rá). Ezek utalhatnak arra, hogy meg fog jönni?
2011. júl. 25. 12:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Ez lehetett mástól is, de annyit lehet tudni, hogy ha a folyás barnává válik, onnantól nemsokára megjön a menstruáció. Persze pontosan így sem lehet megmondani.
2011. júl. 26. 15:19
 12/38 A kérdező kommentje:
Segítség! Ma a WC papíron pici rózsaszínű foltokat találtam! Mondjuk pink bugyi volt rajtam de az egészen más színű. Szerintetek mi volt ez??
2011. júl. 26. 23:02
 13/38 A kérdező kommentje:

Help!

A rózsaszín foltok nem szöszmötök voltak.

Ja és sok helyen olvasom hogy ha megjön akkor nem lehet tengerben, tóban stb. fürödni. Mért nem? Mi lesz? Bocs ha hülyeség, de számomra nem világos. :)

2011. júl. 26. 23:14
 14/38 anonim ***** válasza:

a wc papír nem mintás?

amúgy lehet, hogy még nyáron megjön :)

2011. júl. 26. 23:16
 15/38 A kérdező kommentje:
De, mintás, de abszolút nem sok minta, plusz nem színes, csak bele van nyomva a minta, úgyhogy szerintem nem attól.
2011. júl. 26. 23:21
 16/38 anonim ***** válasza:
akkor készülj. én a helyedben már használnék egy nagyon vékony tisztasági betétet.
2011. júl. 26. 23:43
 17/38 A kérdező kommentje:
Amúgy az a legrosszabb, hogy hétvégén utazunk külföldre nyaralni! Ha pont úgy jön össze, akkor még tengerben fürödni sem tudok? :'(
2011. júl. 27. 10:13
 18/38 anonim ***** válasza:
Tamponnal lehet fürödni, de maximum 1 órát lehetsz vízben, és ha kijössz, azonnal ki kell cserélni a tampont.
2011. júl. 27. 10:48
 19/38 anonim ***** válasza:
egy 11 éves lánynak miért ajánlasz tampont? amúgy igen, úgy nem igazán ajánlatos egészségügyi okokból :/
2011. júl. 27. 10:51
 20/38 A kérdező kommentje:
De olvastam olyat, hogy valakinek pont a nyaraláskor jött meg, de nem hagyta ki a tengert. "Miért hagytam volna ki?" - így fogalmazott. Amúgy ha megvan mikor tengerben fürdünk akkor könnyebben elkaphatjuk például a gombát? Ja, és olyat is olvastam hogy valakinek csak 1 napig tartott az első. Ha elmúlik akkor már lehet vízbe menni, nem?
2011. júl. 27. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!