11-éves vagyok és a barátnőmnek már megjött de nekem még nem! Mit csináljak hogy nekem is megjöjjön?
Aztán majd mintegy 40 évig várhatod, hogy már ne legyen.
Nem tudsz csinálni semmit, hál'istennek a szervezeted jobban tudja, mi a dolga, mint Te...
Hát szerintem se várd. 11 évesen ne hogy már ez legyen a legnagyobb gondod. Majd ha megjön egyszer utána már azt akarod, hogy meg se jöjjön...
Ez a legnagyobb gondod? Irigyled? Vagy mi?
Bizony, szerintem is addig örülj még nincs meg!
Nekem 16 évesen jött meg, az osztályból egyedül akkor csak nekem nem jött meg...:-)
Ha végre jön a jó idő, örülj neki, hogy nincs még meg és tudsz nyugodtan strandolni, mert elég szar mikor pont akkor van meg mikor strandolni megy mindenki.
és ne várd, mert nagyot fogsz csalódni!!
Addig örülj, míg nem jön meg.
Amúgy általában a kövérke lányoknak jön meg hamarabb. Vagy azoknak, akik idősebb korukra várhatóan elfognak hízni.
A csinos, vékonyabb lányoknak később szokott megjönni. Általában ők gond nélkül őrzik alakjukat 50-60 évesen is...
Szóval ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!