Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mások hogy tudják elviselni a...

Mások hogy tudják elviselni a betétet?

Figyelt kérdés

Duci vagyok, tehát a szeméremajkaim is ducik. Így egyszer csak úgy kibuggyan a vér.. Bár ez akkor is így volt, amikor 45 kg voltam.

Totál idegbeteg leszek a betéttől, de nem szeretek mindig tampont használni..

Ti hogy viselitek?

2011. júl. 24. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
könnyen... én tampont soha nem dugdosgatnék... az tuti. 26/nő
2011. júl. 24. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:

én is duci vagyok eleinte nekem a suliba mindig átázott a betét nagyan rosszérzés volt de lehet azért mert 250-70 forintos betétek voltak

mostmár always-t használok ami hosszabb és az sose ázott át nekem

amugy a tampont még nem hasnáltam de szerintem az se lehet rossz

amugy én se szeretem hogy a betét miatt nem mindig tudok olyan pozban aludni mint ahogy akarok mert én álandoan kicsavarodva alszom

2011. júl. 24. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a tamponhasználat méhszájsebet okozott (pedig óránként cseréltem, mégis gyulladást okozott a pangó kórokozók miatt), amit már évek óta nem tudnak kikezelni, szóval köszönöm szépen, nem kérek a tamponból. A betétet meg lehet szokni. Tabletta mellett is nagyon erősen vérzem, de a jobb minőségű betét ezt felfogja. Forgolódós vagyok, de nagyon ritkán lesz véres a bugyim vagy az ágy éjszaka. A szaggal sem lehet gond egy ápoltabb nőnél, én mindig tartok magamnál törlőkendőt, és óránként-kétóránként cserélem a betétet az első napokban, így nincs szag. Hozzá kell szokni.
2011. júl. 24. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

A tampon egészségtelen,használj betétet.

Az anionos betét a legjobb.

2011. júl. 24. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Nem azt írtam hogy mindenkinél érezni a szagokat, de sok embernél igen. Ápolt(nak tűnő) lányoknál is.

Én egyértelműen tamponpárti vagyok. Második mensesem óta tampont használok. És érzésre tudom hogy mikor kéne cserélni.

Amúgy nekem is néha ilyen "kibuggyanós" a vérem, nahát az tényleg idegesítő.

Szerintem használj nyugodtan tampont akkor is ha nem mész sehova, mert a válaszaidból azt vettem le hogy kényelmesebb, jobban szereted.

2011. júl. 24. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, több hozzászólás is törölve lett...
2011. júl. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!