Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor lesz már normális?

Mikor lesz már normális?

Figyelt kérdés
28 éves leszek. Állandóan zsíros a bőröm a mellkasomon meg a fejbőrömön. Mindig clean and clear-rel tisztítom már mint a mellkasom. De semmi változás. Ha ezt nem csinálnám tiszta pattanásos gyulladt lenne mindig a bőröm. A hajam fele kihullot a fejtetőmön és állandóan viszket és érzékeny a bőr. A doki azt mondta hogy sok nőnek ilyen panasza van és hogy szedjek fogamzásgátlót az majd kicsit segít. Na most ez már több mint fél éve volt. Semmi változás. Kevés csokit eszem, utálom a cukrot meg a lisztet... sportolok. Miért van még mindig ez? Már soha nem fog vissza nőni a hajam? Miért van mostanában ennyi nőnek hajproblémája?? És mi a megoldás? Mit csinálok rosszul?
2011. júl. 20. 16:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
pfúúú már annyi mindent kipróbáltam. Most Herbal essencel mosok hajat. Ha erősebb sampont választok, nagyon fáj a fejbőröm és rögtön hajmosás után húzódik és viszket. És a vakarástól piros a bőröm néha foltokban. De próbálom kibírni, hogy ne vakarjam. Pedig szép sörényem volt, de az már a múlté. :(
2011. júl. 20. 16:42
 22/28 A kérdező kommentje:
Egy időben rengeteget szaunáztam, akkor jobb is volt a bőröm csak a pénztárcám most nem viseli el ezt a dolgot. Elég az edzőterem és hogy mindig legyen gyümölcs az asztalon. :(
2011. júl. 20. 16:44
 23/28 anonim ***** válasza:

16:42-es vagyok. hajra meg nagyon jó a Revital kapszula is. és hidd el nem árt ha szedsz extra vitaminokat. én is rengeteg gyümit és zöldséget eszek de szedek multivitamnt illetve D vitamint is.

én azt mondom a hajra is hogy jobb lenne teljesen természetes dolgokat használni és ritkábban mosni. a vakarást meg meg kell állni.

2011. júl. 20. 16:45
 24/28 A kérdező kommentje:
Valami két évig szedtem vitaminokat. Semmit nem segített. Mindent szedtem a c vitaminon keresztül, vas, zink... bla bla.. Minden nap multivitaminos pezsgőtablettát iszom.
2011. júl. 20. 16:47
 25/28 Smartguy86 ***** válasza:

A pezsgőtabletta szart se ér. Abban nulla a vitamintartalom, még sokszor az egészségügyi határérték sincs meg benne...

Inkább szedj kifejezetten multivitamin készítményt, mint az Eurovit...

A hajadra meg próbáld ki, hogy citromlével is leöblíted hajmosás után.

2011. júl. 21. 07:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Hajra bébisampon. Nekem is érzékeny a fejem, ha más sampont használok, egy nap alatt olyan, mintha korpásodnék, mert darabokban hámlik, annyira száraz. Miközben valójában nincs korpám. Szóval a bébisampon a legjobb gyakori hajmosásra, én a Johnson's búzacsírásat szeretem a legjobban.
2011. júl. 21. 08:03
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot és segítséget! Kifogom próbálni őket! :)
2011. júl. 21. 10:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Csak ne egyszerre! ;) Reméljük, sikerül megoldani a gondot!
2011. júl. 21. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!