Még nem jött meg de fel akarok készülni! Hogy tegyem fel a tanpont, azt bele kell szúrni? És ha igen Mennyire?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm! :)2011. júl. 19. 23:20
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Várj még. Először betétet.
A kisujjaddal próbáld megkeresni, van-e elég hely a tamponnak. Akinek kicsi a nyílás a szűzhártyáján, az esetleg nem tud használni.
3/9 anonim válasza:
ha fiú létedre menstruálsz az már régen rossz.
tampon nem tanpon
használj inkább betétet
ahogy látom még elég fiatalka vagy ahhoz hogy megjöjjön, nem kell izgulnod, egy-két év maximum.
4/9 anonim válasza:
Amíg nem menstruálsz, ne használj tampont, mert kiszívja az összes nedvességet a hüvelyedből, és kidörzsöli, és így sokkal könnyebben kapsz el fertőzéseket!
5/9 A kérdező kommentje:
HONNAN VESzITEK HOGZ FIú VAOK És am félreütüttem egy billentyüt mert ha nem vettétek észre a n meg a m egymás mellett van! és nem akarok használni csak.......... a durva válaszokra nem reagálok a többit köszi. am. 11 és fél vaok. DE OAN NINCS aki a kérdésemre tud válaszolni... :S
2011. júl. 20. 14:29
6/9 anonim válasza:
dehát válaszoltunk ketten is. Megnézted a linkeket az első válszban? Mert ott mutatja.
8/9 anonim válasza:
De ha még nem jött meg semmiképpen se használj. Ha már megjött akkor is 1-2-3 év múlva ajánlják.akkor is ki tudod próbálni, max, ha félsz, hogy kifolyik valami (bár ezt kétlem, de lehet, igazából én sem tudom) aláraksz egy betétet is. Ha, meg úszol vagy ilyesmi, akkor ugye muszáj lesz, de akkor is bőven elég lesz kipróbálnod. Ha egy edzést kihagysz az (valószínűleg) még nem a világ vége. És külöben is még az is lehet, hogy csak 3-4 év múlva fog megjönni.
9/9 A kérdező kommentje:
ó hát azt nem hiszem hogy 3 év,mert már fehérfolyásom van. ÉS BAJNOKSÁG LESZ FÉLÉV MULVA. jah és amikor eltört a kezem akkor is edztem/félkézzel úsztam.betegen is. úgyh biztos nem hagyok ki edzéseket. egyébként nem akarok használni most csak tudni akartam. DE AZÉRT KÖSZII! :)
2011. júl. 21. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!