Nehany napja lefekudtem a baratnommel mint azt minden hetvegen szoktuk es az utolso egyutletunk utan ugy 3-4nappal azzal panaszkodott hogy hanyingere van, faj a hasa es gyakran kell menjen a WC-re. Mi lehet a problema?
Nos előszöris: gumis szexelésnél egyáltalán nem is kell kiöblíteni a hüvelyt, mert semmi nem kerül bele. Ha zuhanyzik az ember szex után, akkorse kell kiöblíteni a hüvelyt amiatt, mert szexelt az ember. Sima vízzel amugysem szabad hüvelyt öblíteni, erre megvannak a különböző szerek amik a pH-t is szinten tartják.
Másodszor: 3-4 nap után még épphogy van beágyazódás, ha terhességről beszélünk, de semmilyen tünete nincs ilyenkor, a teszt is csak 2-3 hét után mutat ki valamit!
Harmadjára: a masztizásnak semmi köze ehhez az egésznek.
Negyedszer: ha sokat járt pisilni és vér is volt a vizeletében, veseproblémája van, és ezt az orvosok is megfogják pontosan állapítani (valószínüleg veseelégtelenség, vagy vesekő).
előzőnek: írta, hogy minden hétvégén szexelnek, nem feltétlenül most esett teherbe, így gondoltam...
de ha véreset pisil, az tényleg vesegond lehet, vagy felfázás. a vesémmel nekem is voltak gondjaim, gyógyszert kaptam rá.
az orvos majd mond biztosat, addig is ne aggódj! minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!