Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A barátom végtagjai (karjai,...

A barátom végtagjai (karjai, lábai) fájnak, már régebben is panaszkodott evvel. A vérnyomása nagy, hányingere van és még emellé hasmenése is van. Ma pedig azt a hírt kaptam tőle, hogy véres volt a széklete annyira aggódom. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!! El fog menni orvoshoz mert ha nem megy el magától én fogom elráncigálni oda, de ez nem normális és nem tudom hogy mi lehet vele :(
2008. szept. 30. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mielőbb forduljatok orvoshoz, ez nem játék.
2008. szept. 30. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Én ezt hajtogatom neki de egyszerűen szeretném már tudni hogy mi lehet vele. nem tudjátok esetleg hogy minek a jele lenne??? (megközelítőleg vagy akárhogy??) A ma estém pokoli lesz :(
2008. szept. 30. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell elmenni, ő majd elküldi először gondolom egy általános vérvételre. De forduljatok mindenképpen orvoshoz.
2008. szept. 30. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek igy elég komoly tünetek, bármi lehet, sürgőssen forduljatok orvoshoz!!
2008. okt. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!