Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érzékeny lett a csiklóm, és...

Érzékeny lett a csiklóm, és áttapogattam és a csiklóm között van egy bőrdarab és amellett az egyik oldalon érzek valami ujjnyi kidudorodást! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Érzékeny mi lehet ez eddig nem volt ott, lehet hoyg pattanás?

Segítsetek!!

Múlhéten voltam rákszűrésen és attól tartok hogy ott szedtem össze valamit!!lehetséges ez?

Az eredmény meg csak 2 hét múlva lesz meg!!

Félek nekem ilyen sosem volt!!Mivel kenjem be vagy mit csináljak?

Előre is köszönöm!!

2008. febr. 29. 06:21
 1/6 anonim válasza:
100%

Nekem is volt egyszer ilyen és herpesz lett belőle.Ha kiszárad és fáj továbbra is akkor menj vissza az orvoshoz hamarabb,ert ki kell kezelni.Remélem csak valami kisebb fertőzés lesz.

Sok sikert

2008. febr. 29. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mutasd meg dokinak, nem veszítesz vele, főleg ha nem múlik.
2008. febr. 29. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, akármi lehet ez a pattanásszerűség, azt nem a vizsgálat során szedted össze.

Én a helyedben elmennék a nőgyógyimhoz vele. Lehet, kapsz rá valami kenőcsöt, ecsetelőt.

2008. febr. 29. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Ti mivel kezelnétek?

Antibakteriális kenőcsöt kentem rá!

Ez vajon jó?

Ú a doki csak hétfőn rendel mi van ha addig több lesz?

És még időpontot is kell kérni!!

Mit használtál herpesre?

2008. febr. 29. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudod mi az , én nem kezelném semmivel, ki tudja... Úgy jársz, mint nagypapám, aki a gombás lábfertőzését borogatta, mert az biztos jó, valóban, a gombára jó a nedves borogatás....-( Na jó, ez más, de inkább menj ügyeletre és mutasd meg!!!
2008. febr. 29. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:

szia, neked még ott van az a bőrdarab? vagy tudod hogy mi volt?

nekem is van olyan, nekem viszketni szokott, van mind 2oldalán a csiklómnak 1-1. Az egyik nem tom hogy lett ott, de utálom, mert alá megy minden, és attól elkezd viszketni. a másik meg az első együttlét után lett ott...:/

2009. jún. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!