Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a méhemet kiveszik, akkor...

Ha a méhemet kiveszik, akkor végleg elmaradna a menstruációm? Hány éves kortól végzik el ezt a beavatkozást az orvosok és bármilyen indokkal? Valamint, a mellemet is kisebbíteni szeretném, mert bár, nem túl nagyok, lapos szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Most 18 éves vagyok, aromantikus aszexuális és semmi szükségem nincs ezekre, a menstruációs fájdalmaimnak a megszűnése pedig nagyon jó lenne. :D
2011. júl. 14. 19:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De te nem vagy aszexuális ...
2011. júl. 14. 19:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Aki 18 évesen szűz, nem jelenti azt, hogy aszexuális.A puding próbája az evés.
2011. júl. 14. 20:03
 13/22 anonim válasza:

Még fiatal vagy ,ahogy elnézem bátor is.Nagyon sokan félnek ha kés alá kell feküdniük.Miért nem vagy megelégedve önmagaddal hisz nem a test teszi értékessé az embert hanem ami a szívében van.Fogadd el önmagad olyannak amilyennek születtél .Vannak akik szívesen a helyedben lennének ,mert testi hibával születnek.

Mikor én is 18 éves voltam nagyon görcsöltem a menszeszem miatt,de a szülés után elmaradt.De már vannak olyan görcsoldó szerek is amelyek csökkentik a fájdalmat egész napra. A háziorvosod segíthet ebben.Még korai félned a romantikus kapcsolattól mert még úgyis fiatal vagy az idő sokat változtat az emberen.Nem szabad feladni.

Drukkolok neked::))

2011. júl. 14. 20:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem érzek vonzalmat egyik nem iránt sem, nem hoznak lázba a fiúk, undorodom mindenféle öleléstől is akár, egyedül fogom leélni az életemet és legfőképpen azért, mert én így akarom. Nem volt könnyű, de mára már elfogadtam a szexuális orientációm. Én nem akarok kapcsolatot se fiúkkal, sem lányokkal. Már egy 10 éves kislány is érdeklődik általában a fiúk, a szerelem iránt, de én még a 19 - hez közelítve sem. Ez nem is fog változni, mivel már születéskor eldől, hogy a gének szerint homoszexuális, hetero vagy biszex leszel, ill. az én esetemben aszex, ezen nem lehet változtani, ez nem felfogás kérdése, hogy ki iránt akarok érdeklődni vagy, hogy egyáltalán akarome h bármelyik nem vonzzon érzelmileg, szexuálisan ...
2011. júl. 14. 20:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Kolostorban a helyed, kedves, mert könnyű lesz neked az önmegtartóztatás, és nem kell érintkezned senkivel.
2011. júl. 14. 20:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Te pedig bármilyen szakmát választhatsz, kivéve pályaválasztási tanácsadó ne legyél.;)
2011. júl. 14. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ehhez az aszexuális témához nem sokat értek, de hallottam már h van ilyen. Viszont azt tudom h ha kivetetnéd a améhed akkor ugye nem lenne mensid, és e következtében kialakulhat egy bizonyos rák, de nem tudom h ha kiveszik a méhedet akkor már nem? Wzt én onnét tudom h nekem meg nem jött meg időben és a nődoki mondta ezért gyógyszerrel kellett meghozni. A másik ok amiért szerintem ne, mert hormonális változásokat is hozhat ez nálad netán hamarabbi öregedést? Meg amúgy is az eg dolog h aszexuális vagy, de attól még nő, és ezt épp a havi memszesz mutatja. Szerintem őrülj neki h rendszeres, így mutatja a szervezeted h minden rendeben van! A fájdalomra pedig keress megoldást!

2011. júl. 14. 21:02
 18/22 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírási hibákért
2011. júl. 14. 21:05
 19/22 anonim ***** válasza:
A menstruacios gorcsokre szedj fájdalomcsillapitot vagy fogamzásgátlot,az nagyon jol megszunteti a panaszokat.a mutet eleg komoly dolog,nehéz a lábadozás,nem beszélve arrol hogyha kiveteted a méhed és a petefészked nem termelodnek nemi hormonok vagyis olyan mintha klimaxolnál az osszes kellemetlen tunetével egyutt:hohullámok,hangulatingadozas es foleg csontritkulás ami komoly torésekhez vezet.
2011. júl. 14. 21:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha az állapotod nem indokolja, ilyen fiatalon nem veszik ki a méhed.
2011. júl. 15. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!