Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez felfázás? Napokóta fáj a...

Ez felfázás? Napokóta fáj a derekam mint amikor felfáztam, de nem járok sürün WCre, és szurkálni is szokott a pocim.

Figyelt kérdés
A mellei is fájnak...bár anyukám azt mondja h meghültek. Ja terhes szerintem nem lehetek mert 5hónapja rendesen(percrepontosan) szedem a fog.gátlót, és nem szedtem mellete se antibiotikumot se semmit, csak hüvelygombára valami gyógyszert és kupot de azt a nödoki irta fel az után h legalább 100x megkérdezte milyen fogamzásgátlótszedek, és nem mondta h kiegészítö védekezés kéne.
2009. ápr. 1. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
a terhességnek más jelei is vannak, kezdve azzal hogy mikor (nem) jött meg utoljára.
2009. ápr. 1. 01:45
 2/3 maundrel válasza:
a terhességnek más jelei is vannak, kezdve azzal hogy mikor (nem) jött meg utoljára. hát ez egy nagy mrhaság.. ne haragudj.. szerintem menj el egy dokihoz, mert ő pontosan el tudja mondani hogy mi bajod, mi maximum csak tippelni tudunk, amikor én fel voltam fázva nagyon ,akkornekem is fájt a derekam.. (nagyon-nagyon) - de én sűrűn is jártam WC-re..a terhesség meg nem tudom, szerintem sem vagy az..de azért az arra nem bizonyíték hogy most mikor jött meg utoljára.. ismerek olyan aki a terhessége alat menstruált, nem is volt semmi tünete, és 4-5 hónaposan vette észre h terhes. :S :)...szóval ez változó..de sztem a doki lenne a jó megoldás.
2009. ápr. 1. 06:46
 3/3 A kérdező kommentje:
hát elvileg most hétfötöl kell a szünetet tartanom...elözö megvolt söt 1nappal hosszabb mint szokásos..Amúgy eszembejutott az is h lehet h megint homokos a vesom...néhány éve volt és mostanában megint mindig elfelejtek inni...
2009. ápr. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!