Ha megvan a menstruációm és utálom a tampont semmiféleképpen nem strandolhatok?
Figyelt kérdés
Ha úszni szeretnék akkor csak a taqmpon a megoldás?? És mi történik ha valaki mensivel bemegy a vízbe??2009. márc. 31. 16:43
1/7 anonim válasza:
Az gáz !!!!!! De a tampon sem a legjobb megoldás.Próbáltam már én is. Nem jött össze.Arra a pár napra hagyd ki az úszást.
2/7 anonim válasza:
Muszály kibírnod ezt a kis időszakot stradt és úszás nélkül. Ez van. Különben meg ha mensivel a vízbe mész nagyon könnyen összeszedhetsz valami vackot.
3/7 A kérdező kommentje:
hát nem is mennék vízbe xD csak megkérdeztem mert láttam egy anorexiás csajt Balatonon és piros volt alul a bugyija ő meg a vízbe lubickolt mégis :S Ja meg azért kérdeztem mert nyáron lesz medencénk és hugom nem nagyon fogja érteni miért nem fürdök benne vele hisz ő még nem tudja mi a menszesz :S
2009. márc. 31. 16:52
4/7 anonim válasza:
Tamponnal lehet úszni, bár tényleg nagyobb a fertőzés veszélye. Tegyél be nagyobb tampont, hogy biztosra menj, de még ez sem szükséges. Ha belegondolsz, hogy az úszók (sportolók) nem hagyhatnak ki sem egy edzést, sem egy olimpiát azért mert ők menstruálnak. Én tamponnal szoktam úszni, és soha semmi bajom nem lett belőle.
5/7 anonim válasza:
Nagyobb a fertőzésveszély de nem biztos, hogy elkapsz valamit. Én is úsztam már tamponnal, strandon, semmi bajom nem lett tőle, viszont volt már olyan, hogy nem menstruáltam mégis elkaptam valami fertőzést. Attól függ ki fürdik a medencében milyen nyavajával. Ha nektek ez a saját medencétek lesz akkor menj nyugodtan de tamponnal, mert ha televéreznéd a vizet, nem tudom a hugod mit szólna:)
6/7 A kérdező kommentje:
xD Ja tom csak hát...most kezdetem nemrég menstruálni és anyut is látom utálja a tampont ose használ még csak nem is mesélt róla nekem hogy van ilyen szal nem tom hogy adjam ezt neki elő :S mert én bármit megtennék hogy feküdhessek xD
2009. ápr. 2. 14:08
7/7 anonim válasza:
ha vizbe akarsz menni kizárolag tampon.az nélkül ne mert a saját és mások egésségét kockácatot másrészt meg nem higénikus.ha meg ezeket nem tartod be arra pár napra haggyki és dvd-z vagy mozizz:D vagy sétálgass a barinöiddel:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!