Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jött meg először és hol...

Mikor jött meg először és hol és mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13 éves voltam. szerencsére otthon történt, de nagyon megijedtem, mert az első gondolatom az aranyér volt :D de hamar kapcsoltam.
2009. márc. 31. 15:17
 12/22 anonim ***** válasza:
12 voltam, egyik reggel véres volt a bugyim, de mivel barnás színű volt, így nem tudtam mi az, mutattam anyunak, és ő mindent elmondott. Rég volt már :) 23/L
2009. márc. 31. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Én 13 voltam, vártam már nagyon,és egyik délután társasoztunk anyával meg a nővéremmel. Elmentem wc-re és megjött. Úgy örültem neki, hogy "nagylány" lettem:D Aztán kb. a negyedik alkalom után rájöttem,hogy nem is olyan jó dolog az:D
2009. márc. 31. 20:42
 14/22 A kérdező kommentje:

Olyan rossz hogy nekem még nincs meg, úgy várom már...

Köszi hogy írtatok.

2009. márc. 31. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia

Jaj ne szomorkodj. Én is nagyon vártam de már régóta van és tudod nem olyan jó az.. Amikor félsz hogy átázol, nem fürödhetsz, annyira görcsölsz hogy sírnál, na meg ha este berkasz betétet és reggel tiszta vér még a pizsid is. Elég kellemetlen dolog!!! Elhiszem hogy várod, de én mit meg nem adnák ha nem lenne! Majd rájöszz.. :)

2009. ápr. 1. 13:03
 16/22 A kérdező kommentje:
OK. Köszi hogy írtál.
2009. ápr. 1. 14:39
 17/22 anonim ***** válasza:
13 éves voltam és biciklzitem hazefelé:D
2009. ápr. 19. 19:12
 18/22 A kérdező kommentje:
hát nem lehetett valami kellemes, köszi hogy írtál
2009. ápr. 19. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:

nekem most jött meg! 14 vagyok!

Ugy történt, hogy reggel elmentem wc-re, és kis barna folt volt a pizsimen! Nem törödtem vele, mentem a suliba! Utolsó óra után pisilni mentem, és véres voltam iszonyatosan!! Rohantam haza, raktam be betétet! De szerencsére nem ilyedtem meg, mert már készültem rá, és vártam is:)

2009. okt. 20. 19:03
 20/22 A kérdező kommentje:
nekem augusztus 3-án jött meg, otthon és épp a betétet próbálgattam, hogy majd ha egyszer megjön akkor miyen lesz, elmentem wc-re mert ki akartam venni a betétet és lám tiszta vér volt. nagyon meglepődtem. :D 14/L
2009. okt. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!