Nincs mellem! Fog még nőni?
Hát tudom hogy ez most sovány vigasz ebben a korban és ilyen csúfolódó fiúk között de hidd el nekem semmit de semmit nem számít hogy egy lánynak mekkora melle van.Nem a melled alapján fognak megítélni hanem hogy milyen ember vagy,mennyire vagy okos,jófej,mekkora szíved van stb.Nem a kebelméret alapján választanak az értelmes fiúk párt,ahogyan te sem fogsz fiút az ő mérete szerint választani.Amúgy ha megengedsz egy kis érdekes és talán megmosolyogni való megfigyelést,a kiskeblű lányoknak mindig csodálatos hátsója van!
Remélem segítettem!
Egy ffi a sok közül.
2011. júl. 9. 20:41
2/15 A kérdező kommentje:
Milyen kedves vagy :) Köszi, ez tényleg jól esett :)
3/15 anonim válasza:
Igen, egyetértek az elsővel. Tudom, most biztosan sokan csúfolnak, de csak azért mert idióták. Később nem ezért fognak szeretni, hogy mekkora a melled. Aki csúfol gondolom ő sem tökéletes...
Fogadd el magad, Te ilyen vagy, így leszel értékes valakinek!
2011. júl. 9. 20:51
1 éves vagy basszus. 20 éves korodig még bőven megnőhet. Az osztálytársaid értelmi szintjét meg inkább nem is minősítem..az alapján barátkozni vkivel,hogy mekkora a melle, több, mint szánalmas.
2011. júl. 9. 21:09
2011. júl. 9. 21:09
Miért ilyen sürgős? Ne akarj rögtön nagy melleket, mert rengeteg ideje van még a mellednek nőni. Mindenki más időben fejlődik.
2011. júl. 10. 07:36
7/15 A kérdező kommentje:
Azt eddig értem, hogy nem kell sietni, de egy év kimaradás után még ttalán nőni kezdene? Engem már nagyon bánt ez a dolog. Nekem elég kis mell is, csak legalább legyen már valami!
8/15 anonim válasza:
a nővérem 15 éves és még semmi melle nincs. szerintem nem nagy tragédia ... de igazuk van az előbbieknek. még bőven van ideje nőni. :D türelem.;)
2011. júl. 14. 16:24
9/15 szilian válasza:
ennyi idősen még sokaknak nem nő. 15 éves vok most ballagtam de 11 lányból az osztályban 4nek nemvolt csak annyi amennyit leírtál.. nyugi, nőni fog :) ha meg nem kezdj el gyúrni :D akkor lesz ám cici csak mellizom formában. (ja és fiú vagyok ^^ )
2011. júl. 14. 16:50
10/15 szilian válasza:
ja és az előzőeknek igazuk van!
2011. júl. 14. 16:53
Kapcsolódó kérdések: