Tamponnal a Balatonba, de hogyan?
Szóval arról van szó, hogy a hétvégén utazunk le a Balatonhoz, és mivel júniusban nem jött meg, és a "szerencsém" is nagy, biztos azon az egy héten lesz meg :(
De még nem használtam, nem is próbáltam tamponnal túlélni ezt a pár napot.
Az lenne a kérdésem, hogy tamponnal a Balatonba be lehet menni?
Mekkora az esélye, hogy valami fertőzést összeszedek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
16/L
Nem is úgy gondoltam, hogy lehülyéztél, bocsi...
Egyszerűen van annyi eszem, hogy nem használom, ha nem kell ;)
Én tavaly pont ilyen helyzetben voltam. Lementünk 2 éjszakára a Balatonra, pont akkor volt meg, bár én már gyakorlott tamponhasználó voltam akkor. Először úgy terveztem, hogy tampont használok így nyugodtan tudok bikiniben napozni, a déli órákban árnyékban olvasgatni, zenét hallgatni. Aha, persze.
Ha valaki, hát én a Balaton szerelmese vagyok, én nem tudok úgy eljönni onnnan, hogy ne menjek bele a vízbe.
Én tudom, hogy nekem nem olyan erős a vérzésem, egy normál tampon 4-5 órát simán kibír, ezért nem cseréltem ki közvetlenül azelőtt, hogy bementem volna a vízben. A vízben egyszerre 30-45 percet voltam kb., majd amikor kijöttem fogtam is kis kozmetikai táskámat és törölközőmet és mentem a mosdóba. Zuhanyzóba alaposan megmostam magam, vittem tusfürdőt. Majd a wc-ben kicseréltem a tampont és kész.
Mivel ilyenkor a méhszájseb nyitva van nagyobb az esélye a fertőzésnek, de nem mindenki kapja el. Nővérem rengetegszer fürdött már a Balatonban amikor menstruált és szedett össze semmit. Legjobb barátnőm versenyszerűen úszik, nem hagyhatja ki az edzéseket azért, mert meg van neki. Strandon tamponnal úszik rendszeresen és ő sem szedett össze semmit.
16/L
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor mindenképp bemegyek majd a vízbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!