Tamponnal a Balatonba, de hogyan?
Szóval arról van szó, hogy a hétvégén utazunk le a Balatonhoz, és mivel júniusban nem jött meg, és a "szerencsém" is nagy, biztos azon az egy héten lesz meg :(
De még nem használtam, nem is próbáltam tamponnal túlélni ezt a pár napot.
Az lenne a kérdésem, hogy tamponnal a Balatonba be lehet menni?
Mekkora az esélye, hogy valami fertőzést összeszedek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
16/L
Kedves Első!
Nem vagyok hülye, nem szándékoztam úgy tampont használni, hogy nincs meg... De ha meg van, és használom, akkor bemehetek a vízbe?
Tamponnal bemehetsz a Balatonba, valamivel kevesebb a fertőzés veszélye, mint pl. egy strandon.
Ha még nem használtál tampont, lehetőleg minit vegyél, az OB silk touch viszonylag könnyen feltehető .
Tök mindegy, hogy menstruálsz-e vagy sem, ha elkapod, elkapod. Nekem még sosem volt semmi bajom tőle.
A tampon miatt pedig ne aggódj. Először én is kicsit féltem tőle, de tényleg sokkal jobb, mint a "pelenka" betét. Sokkal kényelmesebb is. :)
Elvileg igen, bár én még nem próbáltam és nem is tervezem.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, hidd el együttérzek veled, én is ugyanilyen peches vagyok.. :)
Amúgy szerintem ha azelőtt cseréled, mielőtt vízbe mennél, és nem leszel benne órákat, akkor nem lehet semmi baj.
Utolsó Háromnak köszönöm! :)
Kedves Harmadik!
Milyen az az intim kehely? o_O
Mármint a három közül a harmadiknak szól .)
És köszönöm az utána lévő válaszokat is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!