Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés a menstruàci...

Milyen érzés a menstruàciò?

Figyelt kérdés
Kòrt is irjatok
2011. júl. 7. 21:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2011. júl. 8. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:

szörnyűűűűűűűűű :(((

előtte pár napig elviselhetetlen vagyok, mindenbe bele kell kötnöm :(

Aznap reggel már érzem, hogy kicsit fáj a hasam. Utána egyre jobban. A végén már annyira, hogy nem tudok semmit csinálni, csak feküdni :(

A gyógyszerek nem nagyon akarnak hatni, néha 4 óra múlva érzem, hogy jobb és nem is biztos, hogy attól. Szoktam inni gyógyteát is :$

Rossz érzés, amikor 38 fok van kint (mint ma) és mindenki fürdeni készül. Én is úgy terveztem, de hát... :-/

az előnye az, hogy 1 hétig nem lehetünk úgy együtt a párommal, de utána nagyon mennyei :P

L/26

egy kis poén a végére:

[link] :))

2011. júl. 8. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Rettenetes görcsök, hasfájás, hányinger! Ekkora fájdalmak mellett elég nehéz élni! Bebogyózom magam (fájdalomcsillapítókkal), és próbálom végig élni azt az 5 napot!
2011. júl. 11. 12:22
 14/16 anonim válasza:

Rossz, egy héttel előtte nagyon elviselhetetlen vagyok, veszekedek, mindenen felkapom a vizet, rettentően változó a hangulato is, egyik pillanatba sírok következőbe meg vihogok.... az első napon hányinger, ráz a hideg és minden bajom van, persze vn hogy csak nagyon görcsölök, a többi nap elviselhető

18/L

2011. júl. 11. 15:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek!
2011. júl. 11. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem jó, mert nem visel meg annyira.Csak egy kicsit görcsöl a hasam előtte, de amúgy semmi extra.Szerencsére.(:

16/L

2011. júl. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!