Milyen érzés a menstruàciò?
szörnyűűűűűűűűű :(((
előtte pár napig elviselhetetlen vagyok, mindenbe bele kell kötnöm :(
Aznap reggel már érzem, hogy kicsit fáj a hasam. Utána egyre jobban. A végén már annyira, hogy nem tudok semmit csinálni, csak feküdni :(
A gyógyszerek nem nagyon akarnak hatni, néha 4 óra múlva érzem, hogy jobb és nem is biztos, hogy attól. Szoktam inni gyógyteát is :$
Rossz érzés, amikor 38 fok van kint (mint ma) és mindenki fürdeni készül. Én is úgy terveztem, de hát... :-/
az előnye az, hogy 1 hétig nem lehetünk úgy együtt a párommal, de utána nagyon mennyei :P
L/26
egy kis poén a végére:
[link] :))
Rossz, egy héttel előtte nagyon elviselhetetlen vagyok, veszekedek, mindenen felkapom a vizet, rettentően változó a hangulato is, egyik pillanatba sírok következőbe meg vihogok.... az első napon hányinger, ráz a hideg és minden bajom van, persze vn hogy csak nagyon görcsölök, a többi nap elviselhető
18/L
Nekem jó, mert nem visel meg annyira.Csak egy kicsit görcsöl a hasam előtte, de amúgy semmi extra.Szerencsére.(:
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!