Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés a menstruàci...

Milyen érzés a menstruàciò?

Figyelt kérdés
Kòrt is irjatok
2011. júl. 7. 21:45
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok csak érdekel, hogy hogy van ez.
2011. júl. 7. 21:49
 2/16 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok (13 éves korom óta menstruálok)

hát jó is meg rossz is!

jó: hormonilag én a menstruáció előtti napokban érzem rosszul magam, feszült vagyok és idegbajos. amikor megjön lenyugszom, nőiesnek és szépnek érzem magam, önbizalommal teli vagyok

rossz: kényelmetlen tamponozni, nem strandolhatok, és rossz azért is mert sokszor még most is kiszámíthatatlanul jön meg, 1 heteket késni ill. hamarabb jönni szokott, sosem érezhetem magam biztonságban ha nincs a táskámban tampon

ha fizikailag vagy kíváncsi h milyen érzés: görcsöl a hasam nagyon az első napokban

kérdező: fiú vagy vagy lány? hány éves?

2011. júl. 7. 21:53
 3/16 anonim ***** válasza:
előző voltam, nem láttam még mikor írtad h fiú vagy
2011. júl. 7. 21:54
 4/16 anonim válasza:

Eleinte nehéz volt megszokni. Ha nem fáj a hasam észre sem veszem csak azt,hogy olyan, mintha bepisiltem volna, ha betétet teszek. Ha meg tampont akkor tényleg nem érzem. 16/L

(te hány éves vagy?)

2011. júl. 7. 21:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem pont ma jött meg. Miután megjött lefeküdtem 2 órára, mert a halálomon voltam körülbelül, annyira fájt a hasam. Vettem be gyógyszert, kettőt is, csak a második szokott hatni. Hát ilyen ez.. :)
2011. júl. 7. 21:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Előző válaszadó!

Tudom, semmi közöm hozzá, de ahogy írod, már kb 7 éve menstruálsz, és még nem állt be?

Ennyi idő alatt már baj lehet, ha valóban nem állt még be.

Néhány nap / 1 hét eltérés még szerintem belefér. Ha ennél több, akkor lehet, nem ártana nődokihoz látogatni.

7/16 anonim ***** válasza:
én nagyon félek tőle, mert rendszertelen, és nem is görcsölök előtte nagyon. vagyis sokszor beképzelem hogy görcsölök, pedig nem is. és nagyon félek, nehogy átázzak :/ (volt már rá példa) 15L
 8/16 anonim ***** válasza:
Bocs, azt akartam írni, hogy "Első válaszoló!", nem "előző". Bocs.
2011. júl. 7. 22:23
 9/16 anonim ***** válasza:
görcsöl a hasam,néha kicsit kellemetlen,)
2011. júl. 7. 23:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, jó is, rossz is.

jó, mert lehet kapni tesifelmentést xD

és rossz, mert görcsöl a hasam, rossz a kedvem, olyankor állandóan mindenkivel veszekszem, fáj a fejem is. Majd maikor megjön énis van, hogy a halálomon vagyok és egész nap ágyban fekszek és filmet nézek, amin sírok akármilyen jó kis vígjátékot nézek :D

Jó ez most eltúlzott volt, annyira nem rossz, kibírható. :D

14/L (majdnem 2 éve van meg)

2011. júl. 7. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!