Milyen érzés a menstruàciò?
20 éves vagyok (13 éves korom óta menstruálok)
hát jó is meg rossz is!
jó: hormonilag én a menstruáció előtti napokban érzem rosszul magam, feszült vagyok és idegbajos. amikor megjön lenyugszom, nőiesnek és szépnek érzem magam, önbizalommal teli vagyok
rossz: kényelmetlen tamponozni, nem strandolhatok, és rossz azért is mert sokszor még most is kiszámíthatatlanul jön meg, 1 heteket késni ill. hamarabb jönni szokott, sosem érezhetem magam biztonságban ha nincs a táskámban tampon
ha fizikailag vagy kíváncsi h milyen érzés: görcsöl a hasam nagyon az első napokban
kérdező: fiú vagy vagy lány? hány éves?
Eleinte nehéz volt megszokni. Ha nem fáj a hasam észre sem veszem csak azt,hogy olyan, mintha bepisiltem volna, ha betétet teszek. Ha meg tampont akkor tényleg nem érzem. 16/L
(te hány éves vagy?)
Előző válaszadó!
Tudom, semmi közöm hozzá, de ahogy írod, már kb 7 éve menstruálsz, és még nem állt be?
Ennyi idő alatt már baj lehet, ha valóban nem állt még be.
Néhány nap / 1 hét eltérés még szerintem belefér. Ha ennél több, akkor lehet, nem ártana nődokihoz látogatni.
Hát, jó is, rossz is.
jó, mert lehet kapni tesifelmentést xD
és rossz, mert görcsöl a hasam, rossz a kedvem, olyankor állandóan mindenkivel veszekszem, fáj a fejem is. Majd maikor megjön énis van, hogy a halálomon vagyok és egész nap ágyban fekszek és filmet nézek, amin sírok akármilyen jó kis vígjátékot nézek :D
Jó ez most eltúlzott volt, annyira nem rossz, kibírható. :D
14/L (majdnem 2 éve van meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!