Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor és ki látta hogy meg jött?

Mikor és ki látta hogy meg jött?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy a menzeszetek a suliba , munkahelyen?és ki látta ha látta? tanár,barát,osztálytárs?és mit csináltál mikor megjött? kértél betétet a barátnődtöl vagy kétségbe estél?
2011. júl. 5. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én láttam. Ez nem olyan dolog amit nem vesz észre az ember.
2011. júl. 5. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
úgy értem rajtad kívül. hogy pl. átáztál vagy a wc-be vette észre más...
2011. júl. 5. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha látta volna valaki is igyekeznék arra gondolni(a kétségbeesés után:)hogy ez egy teljesen természetes dolog,bárkivel előfordul,hamar felejthető.Egyszer tesómnak kirándulás közben átázott a gatyója,és a barátnője pulcsiját odakötötte,aztán kész.
2011. júl. 5. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Suliban 5-es koromban tesióra előtt vettem észre véres-barnás folyást a bugyimon (WC-ben) A lányok adtak betétet és örültek hogy énis nagylány lettem:)
2011. júl. 5. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Otthon voltam, épp aznap délután volt a sulis évzáró (hatodikos), mentem pisilni, és láttam, hogy a bugyimon egy pici barnás folt van. Felhívtam anyukámat, elmondta hol találok betétet és az élet ment tovább:)
2011. júl. 5. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Suli előtt jött meg először, csak tisztasági betét volt nálam, szerencsére csak 4 órám volt, így minden szünetben cseréltem :D otthon meg anyu adott betétet, amint hazaért a munkából.
2011. júl. 5. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
nyári szünet volt, otthon voltam, anyám is, úgyh. semmi kínos nem történt.
2011. júl. 5. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki egy kicsit is érett agyilag, az tudja, hogy ez teljesen természetes dolog. Akár lány, akár fiú az illető.
2011. júl. 6. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!