Mitől késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Mindig 23-om naponta jön meg. Nyáron volt eccer olyan h 25re de azótase. Mindig pontos. Most meg már 4 nappal túl léptem a 23at. Ez mitől lehet?(terhes tuti nem vok)2009. márc. 28. 18:09
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj. Én tíz éve menstruálok, és az előző hónapig mindig kb. 28 napra jött meg, +,- egy-két nap. Az előző hónapban viszont késett egy hetet, bár előtte volt pár napig barnafolyásom. Azért kiváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban mikor jön meg.
Lehet, hogy kicsit stresszesebb vagy mostanában.
2/8 anonim válasza:
Ha terhes nem lehetsz, akkor sok más oka lehet. :) Pl. ha antibiotikumot szedtél néhány napig. Vagy utaztál, stresszes vagy, esik az eső, időjárás-változás van stb. :)
3/8 anonim válasza:
sok oka lehet pl fogytál idegesebb vagy mint szoktál beteg voltál meg ilyesmi
4/8 A kérdező kommentje:
5. napja se :S lehet h kimarad? lehet h stresszesebb vok mint szoktam...de már ez miatt is :S
2009. márc. 29. 09:31
5/8 anonim válasza:
Én vagyok a tegnapi első válaszoló. Át tudom érezni a helyzeted, mivel ugyanígy voltam 1 hónappal ezelőtt, csak erre tudtam gondolni, már alig vártam, hogy elkezdjen fájni a hasam, és amikor végre megjött,az egy hatalmas megkönnyebülés volt.
Előjelek azért már vannak? pl. bővebb fehérfolyás, mellfeszülés
6/8 A kérdező kommentje:
semmi :'( olyan mintha még lenne egy csomó időm :( múlt 7en hétfőn fájt a hasam meg most pénteken de semmi... nem tudom mi van velem:'(...soha nem volt még h ennyit késsen :(
2009. márc. 29. 13:14
7/8 anonim válasza:
Hát nem igazán tudom. De állítólag ha a ciklus 20. és 35. napja között jön meg, az teljesen normális, ebből kifolyólag még van időd, szóval szerintem nincs okod a aggodalomra.
8/8 A kérdező kommentje:
7nap és semmi :S ...kezdek parázni h vmi nagy baj van :S...menjek orvoshoz minél hamarabb vagy mit csináljak?
2009. márc. 31. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!