Mit tudtok a fokhagyma tamponról?
A fokhagymás tampon nem hülyeség, bármennyire is hangzik furcsának.
A fokhagyma az természetes vírus, gombaölőszer, ami nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kőolajszármazékokat, allergéneket.
Bármennyire is hülyén hangzik sokkal többet ér mint 3000 forintos gyógyszertári társaik.
Nem kell elzárkózni a természetes gyógymódoktól, utána kell nézni mert van benne ráció...
Azért a természetgyógyászati módszerekkel is lehet kárt okozni. Semmiképp nem ellene szólok, de nem árt az óvatosság. Az eredete ugye népi megfigyelésen alapszik, lehet benne jó néhány téves, káros dolog.
Az ecet is gombaölő hatású, de ezt józan ésszel senki nem vállalná be -gondolnánk- azonban itt az oldalon kért már valaki segítséget, mert a lábát kezelte volna vele ,de gyógyulás helyett lemarta sebesre a bőrét.
Van benne igazság amit mondasz, de akkor jogos a kérdés: miért is eszünk ecetet??? Nos a bélrendszerben ugyanígy kifejti hatását...
Én ecetet csakis mosáshoz használok öblítéshez illetve nem lesz vízköves a mosógép.
Egyébként gömbaölésre is megvan az ecet, mindenképpen higítva kell használni, ahogy a saliban lévő ecetet is vízzel higítva használod.
A természetes gyógymódoknak úgyanúgy megvan a használati utasítása, mint az antibiotikumoknak.
Ne vagyél be egyszerre 3 adag antibiotikumot, mert ugyanúgy rossz lesz a hatása, mint a tömény ecetnek.
Lámgombára higított ecetes vizes dunszt a jó. Illetve ott van még az almaecet.
Csak tudni kell használni, és nem kijelenteni, (tisztelet a kívételnek), hogy a természetes megoldás az szar. Igenis tudatosan kell élni és tudatosan választani, alkalmazni:)
Kedves kérdező,engem az izgat de nagyon,hogy milyen baktériumokat visszapótló szerekkel kezeltek?Tudom,hogy talán már magad sem tudod,de ha mégis,leírnád kérlek?Fontos lenne!
A fokhagymát lehet,hogy nem merném felhelyezni,bár ha nem vágod meg nem sértené a nyálkahártyát.Én végleges megoldásként az immunerősítés módjait látom,mind a baktériumflórát(probiotikum),mind a testet(antioxidánsok)újra kell építeni.S ha nem múló panaszodat tényleg a Candida okozza,akkor következetes diétával megszabadulni tőle.Amíg fogamzásgátlót szedtem nekem is többször volt fertőzésem.Azóta semmi,igaz,most barátom sincs.Azért ez fura...Ha belegondoltok a legtöbb nőnek akkor van fertőzése,ha szexuális életet él.De ha erős fal védi a szervezetet nem kell így lennie.
Húú hát volt elég sok minden. Kaptam gynoflort, vitagyn c-t 2 adagot egymás után, génia 92, gyntima, ovestin. Ennyi jutott eszembe, ezt 3 vagy 4 hónapig használtam mindet, mert folyamatosan kaptam őket, mert fertőzést nem találtak.
A fokhagyma tampont már kipróbáltam régebben is és most is, nem csíp egyáltalán, és jobban érzem magam utána. Nekem van kapcsolatom de már egy éve nem élünk szexuális életet, ennek ellenére szedem a gyógyszert, mert lecsökkenti a vérzésem, és megrövidíti ami nekem nagyon fontos. Úgyhogy nekem tuti nem a szex okozza ezeket :S
Egy éve nincs szex?
Akkor jogos amit valaki írt: pasi szeretőjét kidobni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!