Mit tudtok a fokhagyma tamponról?
egy hsz. valahonnan:
iasztok! halljátok a fokhagymát nehogy kipróbáljátok! Én csak kívülről kentem be vele és feldagadt másnapra az egész! Megijedtem aztán elmentem dokihoz, aztán csak annyit mondott hogy jegeljem és pár nap múlva lelohad. a gombát biztosan öli de nagy szenvedések árán, szóval ilyen baromság eszetekbe se jusson. És a megelőzésre adnák pár tanácsot, az orvos mondta: fokhagymát kell enni, hetente szaunába kell járni mert a 100 fok kiöli a gombákat és baktériumokat, nem szabad tangát és tampont használni, a termál vizet kerülni kell, télen ne legyen kint a has...bár van olyan ezek közül amivel nem értek egyet, de aki tényleg oda akar figyelni akkor csinálhatja.
Talán pont GyK.
Vércukorszintet mértek-e már? Használsz-e törlőkendőket, lemosókat, illatos wc-papírt, tisztasági betétet agyba-főbe - mert ez mind-mind okozza.
Kerülendő az uszoda, a szauna, a nemespenészes ételek (pl. penészes sajtok), a sok szénhidrát, cukor.
Candidát vizsgáltak-e?
Szerintem nagyon jó, egy kis gézbe befogod, s úgy könnyen le tudod venni. A fokhagyma nagyon jó gyógyszer,, mi már évek óta nem váltunk ki antibiotikumot, elvagyunk fokhagymával, meg cickafark teával.
Mindenesetre próbáld ki, váltogatva joghurtba mártott tamponnal, és vegyél cickafarkas ülőfürdőt. Valamint igyál is naponta 1l cickafark eát, s fél liter joghurtot. Ha használ, azt már másnap érzed. 12 óra után érezned kell, hogy jobb. Ha mégsem használ, akkor vehetsz Canesten kombi, kúp+kenőcsöt. De ahhoz is használj kamillát. A fokhagymát közben(akár ezt használod, akár a gyógyszert) közben naponta fél fejet egyél is meg, zsíros kenyérrel. Nem baj, ha kicsit fáj a gyomrod, el fog múlni, viszont egészséges leszel szerdára.
Ijedeznek itt, de a gyógyszerek se az égből potyognak, azokat ugyan ezekből készítik el.Jobb az eredeti.
Rengeteg kúpot kaptam nem fogom felsorolni. Azzal rontották el, hogy 4-5 hónapig kezeltek félre(elmentem mert volt tünetem kaptam kúpot, majd visszamentem hogy nem javult, ez volt 4-5 hónapig, helyreállítót semmit nem kaptam). Ezalatt legalább 4 orvos látott. Váltottam várost
és ott közölték velem, hogy kihalt a hüvelyflórám. Na megint 4 hónapig kezeltek, csak helyreállítókkal, közben volt 3x kenetvizsgálat minden negatív. persze tüneteim ugyan úgy voltak(folyás, égés). Majd az egyik teszt kimuatott egy enyhe fertőzést, amire kaptam antibiotikumot. Visszamentem,és mondták hogy ettől meg gombám lett. Na azóta nem akar elmúlni, vagy nem tudom, mert tüneteim szintén ugyan azok, és csak nyomják belém a sok sz.ar kúpot, amiből elegem van, már se pénzzel se ideggel nem bírom. Szóval ha valaki tud egy természetes módszert erre, kérem segítsen.
Összesen ilyen 10 orvos látott már. Vékony vagyok, és 3 éve szedek fog. gátlót.
Az étkezésem nem a legjobb, de eddig nem volt soha ilyen bajom még. Most meg...
Mielőtt megkérdeznétek a partner is alaposan ki lett vizsgálva, kezelve.
Dobd ki a nejlonbugyikat! Mióta megettem, semmi bajom..de biciklis nadrág sem, nejlonszoknya sem jó.
Vigyázz, hogy soha ne fázz fel!
Ne egyél cukrot és fehérlisztet! Egyél sok színes zöldséget: sötétzöldet, sárgát, pirosat, kék bogyókat.
Vörösáfonyát, de NE legyen cukrozott!
Párodat sterilizáld, (mármint a felületét) szeretőjét dobjátok ki.
szerezz házi túrót, ezt kendd egy betétre, úgy tedd a bugyiba. Cserélgesd fél naponta!
Tampont egyáltalán soha ne használj! Szerezz kefírgombát és házi tejet, készítgess kefírt, iszogasd minden nap! Az meg fog gyógyítani. Egyél minden nap 20 dkg teljes kiőrlésű fekete kenyeret! Igyál minden nap céklalevet( amit te facsarsz, vagy egy nyers céklát. Nagyon rossz íze van, de meggyógyít.
Keress egy természetes szemléletű nőorvost. Győrben ismerek egyet.Ajánlhatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!