Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a sok, híg, áttetsző-feh...

Mi ez a sok, híg, áttetsző-fehéres folyás?

Figyelt kérdés

fél éve vagyok a barátommal. Azóta minden hónapban elkaptam gombás fertőzést, de mindig ugyan azt.. (1x volt viszketéses, túrós, az nagyon durva volt:().

Tünetek:

páromnál: makkján piros foltok, néha hólyagosak, de nem vészes, nem viszket neki, csak kipirosodik, van rá kenőcse, azzal kenni 2 napig, elmúlik.

nálam: durván, ömlésszerűen fehér folyások. egy nap többször is, mintha bepisilnék. voltam orvosnál, 1x kaptam kúpot az nem segített sokáig. canesten kúpot minden hónapban vennem kell, szerintem ezzel nem kéne élnem...

barátom még nem volt kivizsgáltatva, csak háziorvosnál volt, ott adták neki ezt a kenőcsöt ami segíteni segít, látszólag, de mindig vissza betegszem :(

belsőleg kezeljük? érzékeny vagyok az antibiotikumokra, hányok tőlük, és fogamzásgátlót is szedek. mit tegyek? valami anternatív gyógymód van?

egyébként nincs szaga az enyémnek, és nem sárga, nem zöldes, olyan mint amit írtam.

2011. júl. 3. 16:27
 1/5 A kérdező kommentje:
mindketten 20 évesek vagyunk.
2011. júl. 3. 16:30
 2/5 anonim válasza:

Canesten kúpot felejtsd el..az nekem se használt..

Menj vissza a nődokihoz és neki tedd fel ezeket a kérdéseket és szerintem említsd meg a barátodat,hogy neki is írjon valami gyógyszert..

2011. júl. 3. 18:31
 3/5 A kérdező kommentje:
párom hova tud menni kivizsgálásra?
2011. júl. 3. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Párod is menjen dokihoz és amig nem gyogyultok meg mindketten,kifertötleniteni az alsonemüket,ágynemüt,no szex,különben mindig egymást visszafertőzitek.ha párodnak van erre gyogyszere,kérdezd már meg mire kapta h mi a baja.Amugy hozzá se érnék olyan pasihoz akinek gyanus foltjai vannak.
2011. júl. 4. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nogyogyaszhoz menj el mindenkeppen es mondd el neki ugyanezt. Azt is, hogy a parod sincs rendben.

Nekem egyetlen egyszer volt ilyen kb 10 eve egy uj kapcsolatban, eleg egyertelmuen az exem hozott magaval valamit. De en mar az elso korben elmentem az orvoshoz es 2-2 kapszulat irt fel nekunk. Nagyon eros volt, az biztos, de mindenkeppen hasznos, mert nem tert vissza a fertozes sem nalam, sem nala. Nekem azota sem volt semmi, mert egyebkent nem vagyok hajlamos a fertozesekre es partnert sem valtottam gyakran, ha megis, akkor ovszert hasznaltunk egy ideig.

Javaslom nektek is.

Semmi ertelme hazilag kezelgetni magad, ha mar ennyi ideig tart ez a dolog. A parodbol ezt ugyanigy ki kell irtani.

2011. júl. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!