Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A felfázás meddőséget okoz?

A felfázás meddőséget okoz?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg légyszi :( ELőször 2009 decemberében jött meg a menzeszem aztán beállt kb úgy hogy minden 2. hónapban megjött. Aztán most 2011 február-márciusban mindkét hónapban, aztán május elején és azóta semmi. Ez így ugye normális? Lehet hülye kérdés, bocsi, csak kicsit parázok, mert valamelyik nap egyik barátnőmtől hallottam hogy felfázás miatt meddőség is kialakulhat és én már évek óta mezitláb járkálok itthon (kövön :S) és már 2-3szor felfáztam de orvosnál még nem voltam. Lehetséges hogy nem lehet gyerekem később? Köszi előre is
2011. júl. 3. 15:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem marad ki hónapokig!!! 2 havonta jön meg!
2011. júl. 3. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom az ismerősöd. Már hordok papucsot. Amúgy nem értem honnan veszitek hogy hónapokig meg 4 hónapig kimarad??? Egyetlen szóval nem utaltam erre. Max. 1 hónap...
2011. júl. 3. 17:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Én vagyok az aki szerinted kioktat..

Nem volt szándékomban,bár a sértésedet nem igazán tolerálom,lévén,hogy felnőtt emberrel beszélsz.

Így nincs szándékomban "intézetbe" menni,hogy hülyékkel társalogjak..

Neked is most utoljára írok,hátha a nagy szád ellenére felfogod a kis eszeddel,hogy nem kioktatni,,hanem csak meg akarom értetni veled,hogy a barátnőid nem nőgyógyászok,és a sok hülyeség amit mondanak,nem kell elhinni.

Nem normális az hogy 1,5 év után (akkor legyen másfél év) nem állt helyre a menstruációd.Te írtad,hogy május eleje óta nincs meg.Akárhogy nézem ma július eleje van vagyis 2 hónapja nincs meg..Nem normális,hogy 2 havonta hol megjön ,hol nem jön meg..Az sem értelmes gondolkodásra vall,hogy hideg kövön állandóan mezítláb mászkálsz.Feltételezem a nagy szádból ítélve,hogy okos,értelmes lánynak tartod magad.Akkor azt miért nem fogod fel,hogy

a felfázás nem gyerek játék..Nem most hanem évekkel később fogod érezni a hatását..

Miért nem érted meg,hogy nem a kis barátnőidre kéne hallgatni,mert a mai fiatalság észjárása sokszor siralmasan vicces..

Ha már olyan nagy szád van,akkor miért nem veszed a bátorságot,hogy elmenj egy nőgyógyászhoz,és tőle kérdeznéd meg azt amit a barátnőidtől kérdezel??

Elmész a dokihoz,és elmondod neki,hogy mi a gondod.

Talán sokkal okosabb leszel,és talán felfogod,hogy ahogy bánsz a szervezeteddel fiatalkorodban,úgy fogod megérezni idősebb korban..

37/N

2011. júl. 3. 17:26
 14/18 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy hol megjön hol nem? azt írtam hogy 2 havonta és most az egyszer 1. ki mondta hogy nem fogtam fel? le is írtam, hogy már hordok papucsot... de inkább hagyjuk. úgysem vagyok értelmes :)
2011. júl. 3. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:

tényleg nem vagy értelmes..

Olvasd el mit írtál..

" aztán beállt kb úgy hogy minden 2. hónapban megjött. "

"Aztán most 2011 február-márciusban mindkét hónapban, aztán május elején és azóta semmi. "

" és én már évek óta mezitláb járkálok itthon (kövön :S)"

2011. júl. 3. 17:54
 16/18 A kérdező kommentje:

" aztán beállt kb úgy hogy minden 2. hónapban megjött. "

"Aztán most 2011 február-márciusban mindkét hónapban, aztán május elején és azóta semmi. "

talán megkéne tanulni számolni és a hónapokat!!!!

MÁJUS, június, JÚLIUS!!!! most van a 2. hónap! most kell majd megjönnie... istenem..!

" és én már évek óta mezitláb járkálok itthon (kövön :S)"

ezt meg véletlenül nem múltidőben írtam... -.-

2011. júl. 3. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2009 nyarán jött meg először,aztán legközelebb rá 11 hónapra,majd egyre sűrűbben,és mostmár majdnem minden hónapban rendesen,de van,hogy csak barna van. Mielőtt bárki leoltana, voltam nőgyógyásznál, nem is egyszer, aki nem írta fel egyből hasraütésszerűen az első fogamzásgátlót, hanem ultrahangot csinált,vizeletet és vért is vizsgált, és mivel mindent rendben talált azt mondta, már csak várni kel, és idővel be áll. Szerintem 18 éves korodig normális ha beáll.:) Bocsi az OFF-ért! :)

Puszi

2011. júl. 6. 21:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen remélem nekem is beáll majd bár jobb igy hogy 2havonta van:)
2011. júl. 7. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!