Ki milyen betétet használ? Pl. :always ultravékony Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 18:50
1/7 anonim válasza:
én Bellát használok:D
Bella blue,green vagy violet-et.Nekem legjobban a violet-es jött be.:)
De pl. az always nem kényelmes,vagy nem tudom nekem az nem jó.
14/L
3/7 anonim válasza:
Libresse nálam egészségügyi és tisztasági betétből is bevált. Eügyi betétként még perfect blue a bellától.
4/7 anonim válasza:
Az Always, Libesse és a Naturella között nincs lényeges különbség, egyikkel sem lehet igazán mellé nyúlni. Általában Always szoktam venni, de elsősorban az alapján szoktam dönteni, hogy melyiknek kedvezőbb az ára.
5/7 anonim válasza:
En CIB hosszu lejaratut :)
Jovan, bocs :P
6/7 anonim válasza:
Ez jó volt!Jót nevettem!
Amíg nem lettem terhes,addig always sensitivet használtam.
Most a carefree tisztaságit használom.
7/7 anonim válasza:
én alwayt biztosan nem szoktam mivel nem tetszik hogy műanyagszerű borítású..ezért kidörzsöli kicsit .. ott :$ a libresse és a naturalla már rég kitalálta hogy pamut legyen ezért az sokkal kényelmesebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!