Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek elmondani a nőgyógyászna...

Félek elmondani a nőgyógyásznak olyan gáz? SOS

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy megujjaztam magam,és azóta nagyon szúr görcsöl a hasam mef ilyen fehér ragacsos,túrószagú folyásom van.Kérdezte már hogy volt-e kapcsolatom azt mondtam nem mert hát nem volt.Már mindennel kivizsgáltak már bélgyulladásra gyanakszanak de biztos hogy petefészek gyulladás.Olyan égő elmondani mit csináljak
2011. júl. 1. 23:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ő nem sejti.Először ő is petefészek gyulladásra tippelt de azt mondta aki nem él neki életet annak nem lehet.De lehet hogy amikor megujjaztam magam baktériumok kerültek fel,és lehet attól.
2011. júl. 2. 11:43
 12/14 anonim válasza:
Csak megmosolyog, ha elmondod neki. Adottak a tünetek, az a dolga h. meggyógyítson, nem az h. mitől lett. Legfeljebb legközelebb óvatosabb (kezet mosol) leszel. Nem olyan extrémek a tüneteid, így első olvasatra fertőzésnek tűnik, a petefészek gyulladástól inkább hasi fájdalmaid lennének, szerintem.
2011. júl. 2. 15:47
 13/14 A kérdező kommentje:
vannak is hasi fájásaim.Görcsöl szúrkál mind a 2 oldalon.
2011. júl. 2. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Az hulyeség h annak aki nem él nemi életet nem lehet.megfázástol is lehet,sot foleg attol van.ne már,hogy kerultek volna oda fel a bakteriumok a huvelyedbol,ugyan már.
2011. júl. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!