Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korig nö a mellünk?

Hány éves korig nö a mellünk?

Figyelt kérdés
19 vagyok és zavar hogy kicsi a mellem :/
2011. jún. 30. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A tabitól egyéni hogy megnő-e... Nekem csak teltebb lett, de amúgy is nőtt. Anyutól örököltem

Amúgy a 80ról 85re nem jelenti a mell növekedését is. A szám a körméret - magyarul: kiszélesedett a hátad. A betű a kosár és az a lényeg. Ha abból kell nagyobb akkor nőtt.

Nekem keskeny a hátam de nagyobb a mellem.

2011. jún. 30. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:

ma 13:08

Már elnézést,de nem unjátok még azt,hogy a nagy mellűeknek lógni fog? Miért is? mert nagy??

Én 38 éves vagyok,és nagy melleim vannak.Mindig is nagyok voltak(95/C) Szültem gyereket is,de még ma sem lógnak,még ma is feszesek,szépen állnak..

A barátnőm kis mellekkel van megáldva(75/b) ő is szült,és akár hiszed akár nem bizony naki lett kis lapos,széles,lógós..

Szóval nem feltétlenül csak a nagy mellek lóghatnak idővel..

2011. jún. 30. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!