Hány éves korig nö a mellünk?
Figyelt kérdés
19 vagyok és zavar hogy kicsi a mellem :/2011. jún. 30. 12:57
1/12 anonim válasza:
20-22
hány kg vagy és milyen magas?
2/12 A kérdező kommentje:
jah és lány vagyok
2011. jún. 30. 13:00
3/12 A kérdező kommentje:
47kg meg 152 magas
2011. jún. 30. 13:00
4/12 anonim válasza:
20-21ig talán. bár ha már eddig nem nagyon nőtt... :/
5/12 anonim válasza:
hát pedig sovány sem vagy nagyon...javaslom, hogy végezz mellizomgyakorlatokat, nőni nem fog tőle a melled, de a mellizom ki fogja emelni és nagyobbnak fog tünni
6/12 anonim válasza:
hát pedig sovány sem vagy nagyon * hát pedig nagyon sovány sem vagy :D már írni sem tudok
7/12 anonim válasza:
szia!
Ha majd szedsz fogamzásgátlót, attól még bármely életkorban nőhet. Nekem is nőtt 80-ról 85-re, 28 éves koromban, ahogy elkezdtem a tablettát.
8/12 anonim válasza:
A kérdés az,hogy a családod nőtagjai kicsi vagy nagy mellekkel vannak megáldva?
Ugyanis a mell mérete genetikai eredetű.HA a családod tagjai között szinte mindenki kis mellel rendelkezik,akkor neked sem lesz soha nagy melled.Ilyen esetben vagy elfogadod a kis melleket vagy plasztikai sebészhez mész nagyobbítani.HA van nagy mellű a családban akkor akár 20-21 éves korig változhat a mellméreted. De szerintem kis mellűek a rokonaid,és te is azért vagy kis mellű..
9/12 anonim válasza:
25 vagyok 60 kg 160 cm.nekem is kicsi ehhez azt hiszem hozzá kell szokni.én abban csalok,hogy mindig szivacsos melltartót hordok és attól nagyobb az önbizalmam.ja meg,hogy szépek.akinek nagy van annak egy idő után nagyon fog lógni a miénk nem hinném.
10/12 anonim válasza:
Én 3 éve szedek tablettát, kicsik a melleim, anyától örököltem sajnos, 24 vagyok melltartót nem hordok, mert nagy mindegyik rám, ja és a tablettától egy dekát nem híztam, és a cicim sem lett semmivel, de tényleg semmivel nagyobb. Nagyon utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!