16L vagyok es nem jon rendesen a menstruaciom. Utoljara 2010 november 24-en volt. Voltam mar doktornal es azt mondta ez csak egy orokletes betegeseg. Azota sem jott meg szerintetek ha lenne nemi eletem valami problema lenne? Vagy mivel jarna
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 13:04
11/13 anonim válasza:
"es irtak goygyszert Miligost a neve azt mondta a doktor akkor szedjem amikor megjon a betegsegem"
Milyen betegséget jön meg?
A menstruáció nem betegség, hanem természetes dolog.
Ha így állsz hozzá, akkor akár pszichés oka is lehet annak, hogy ritkán "jön a betegséged".
12/13 A kérdező kommentje:
akkor menstruacio ha igy neked megfelelo:-))jol kinozod magad
2011. jún. 30. 17:24
13/13 anonim válasza:
Eszed semmi azt látom. Nem én kínozom magam, én csak a páromnak szoktam segíteni elviselni a menstruációval járó kellemetlenségeket.
Egyes id*óta "kultúrákban" szokás betegségnek hívni a menstruációt /és egyéb természetes dolgokat/, na ettől lehet pszichés gátlása az embernek, fél a betegségtől és ezért nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!