Voltam a mensim előtt 1 nappal ultrahangon és ott azt írták a papírra hogy: Polycysta jellegű. Most PCO-m van vagy nem?
Nem mondták, hogy menj vissza?
Sztem nem lehet gond, főleg hogy beállt a mensid, de azért a magad megnyugtatására menj vissza, és kérdezz rá, mi van most.
A PCO nem egy elviselhetetlen betegség, ha az is van, ne félj tőle. Annyit jelent, hogy a petefészekben, rajta sok kicsi ciszta van, ami általában gátolja a peteérést és ezrét késik vagy nem jön meg a menses. Fogamzásgátlót szoktak adni, ami beállítja a ciklust, ezt szedni kell addíg míg babát nem akarsz. Nekem 7 éve derült ki, semmi panaszom nem volt vele, és áprilisban abbahagytam a tabit és szeptemberben terhes is lettem:-)
TEhát ne félj, semmi gond, szedd a tabit.
A mensi elötti uhot nem zavarja a mensi előtti idő. Teljesen mindegy, mikor uhoznak meg.
A dokidat kérdezt a többiről, pontosat ő tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!