Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Miért nem lát semmit...

S. O. S! Miért nem lát semmit az ultrahangon az orvos? Pé után vagyok 24 nappal. Hcg-m 1000 fölötti.

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pozitív teszted van? akkor kb 5 hetes terhes lehetsz, lehet hogy méhen kívüli. de lehet csak béna és nem tekerte meg benned rendesen az ultrahangot.

elég magas ez a hcg.

2010. febr. 25. 14:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még túl kicsi a baba (ilyenkor még szívhang sincs), az orvos meg túl béna. Menj vissza 2-3 hét múlva.
2010. febr. 25. 14:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Elég sokáig nézte és tekergette az uh-ot bennem, de se kívül, se belül semmi. Fiatal doki az igaz, de szerintem nem béna..
2010. febr. 25. 14:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Pozitív a teszt, de lehet, hogy hiába.
2010. febr. 25. 14:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor még engem hazaküldtek, egy hét múlva menj vissza, ne aggódj
2010. febr. 25. 15:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor 5 hetes vagy, ilyenkor még sokszor nem látszik. Az is lehet, hogy nem a szerinted megállapított pé-kor fogant, hanem később.
2010. febr. 25. 15:13
 7/18 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy akkor fogant (sajnos). Ezt nem értem. Van, akinek azt mondják, hogy ilyenkor még nem látszik, menjen haza nyugodtan, van, akinek meg (nekem), hogy azért nem látszik, mert valószínűleg méhen kívüli??

Köszönöm mindenkinek a választ és várom a további történeteket/tapasztalatokat.

2010. febr. 25. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Van egy ismerősöm aki, szintén pozitív teszttel ment el egy dokihoz. Nagy boldogan feküdt föl a vizsgálóra, de a doki csak kereste és kereste, de nem látott semmit. Sőt!! Még jól lekiabálta szerencsétlent, hogy mi a francnak ment el hozzá, mikor nincs baba. Az ismerősöm nem adta föl! Elment egy másik dokihoz pár nappal később és mi történt?! Ott volt a baba!

Szóval Te se add föl! Vagy keress egy másik dokit vagy várj még 1-2 hetet és menj vissza a mostanihoz. Drukkolok érted!

2010. febr. 25. 15:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kapaszkodok abba a bizonyos utolsó kis szalmaszálba..
2010. febr. 25. 15:40
 10/18 anonim ***** válasza:
lehet méhen kívüli is, de azt is látnia kell egy normál orvosnak....ha mást nem egy petezsákot lát már ilyenkor is és ha az legalább méhen belül van akkor lesz belőle valami.....másik orvos!!!
2010. febr. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!