S. O. S! Miért nem lát semmit az ultrahangon az orvos? Pé után vagyok 24 nappal. Hcg-m 1000 fölötti.
Akkor pozitív teszted van? akkor kb 5 hetes terhes lehetsz, lehet hogy méhen kívüli. de lehet csak béna és nem tekerte meg benned rendesen az ultrahangot.
elég magas ez a hcg.
Biztos, hogy akkor fogant (sajnos). Ezt nem értem. Van, akinek azt mondják, hogy ilyenkor még nem látszik, menjen haza nyugodtan, van, akinek meg (nekem), hogy azért nem látszik, mert valószínűleg méhen kívüli??
Köszönöm mindenkinek a választ és várom a további történeteket/tapasztalatokat.
Szia! Van egy ismerősöm aki, szintén pozitív teszttel ment el egy dokihoz. Nagy boldogan feküdt föl a vizsgálóra, de a doki csak kereste és kereste, de nem látott semmit. Sőt!! Még jól lekiabálta szerencsétlent, hogy mi a francnak ment el hozzá, mikor nincs baba. Az ismerősöm nem adta föl! Elment egy másik dokihoz pár nappal később és mi történt?! Ott volt a baba!
Szóval Te se add föl! Vagy keress egy másik dokit vagy várj még 1-2 hetet és menj vissza a mostanihoz. Drukkolok érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!