Nem tudnak adni időpontot nőgyógyászhoz? Vagy nem is akarnak?
Magándokira sajnos nem telik.
A másikhoz meg nem kapok sose időpontot, 4 orvos van ott, abból csak egy nő, hozzá szeretnék menni, de mindig azt mondják hogy nem tudnak hozzá időpontot adni. Nem hiszem el hogy nem tudna bármikorra beírni, mondtam hogy azt sem bánom ha 3 hónap múlva, csak adjon már időpontot. De akkor is csak azt hajtogatta hogy nem tud... most mit tehetek? Létezik olyan hogy SOHA nincs hely? Vagy miért akarnak mindig a másik dokihoz beírni? Nem választhatok magamnak orvost?
bemész a kórházba, oda ahonnan időpontot kell kérni (fontos hogy bemenjél!). Úgy kérsz hogy x.y-hoz szeretnél időpontot kérni JÖVŐ hétre. Ha azt mondja hogy jövőhétre nem tud adni, azt mondod rá: oké, akkor mikorra tud. Ha azt mondja hogy hozzá nem tud beírni, megkérded (ILLEDELMESSEN) az okát. Ha erre nem hajlandó válaszolni többszöri kérdés után (én 3 x szoktam) akkor megmondod, hogy vagy megmondja az okát vagy most azonnal _
- felmész az igazgatóhoz és panaszt teszel
- felkeresed a szakhatóságod és jelzed feléjük a problémát!
- panaszt emelsz!
és visszakérdezel: most hölgyem hogy dönt? elmondja hoyg miért nem tud időpontot adni xy-hoz vagy tényleg azt akarja, hogy panaszt tegyek az ön felettesénél?
Ez egy akkora szemétség amit művelnek magyarországon de komolyan .....fuuuu
Én sem megyek magándokihoz.Kivárom de ha nem akarnak adni akkor addig vagyok ott míg be nem hívnak vagy valamit nem tesznek hogy bekerüljek.
Az azért röhejes hogy te még fizetsz is havonta ezért 5100Ft-ot, mert ügye azt azért van pofájuk vonogatni...
Múltkor a nőgyógyászom kiakadt, mikor mondtam neki hogy csak akkor engedem magam megvizsgálni, ha van STERIL eszköze... persze hogy nem volt, csak fertőtlenítős vízben álló eszköze volt, az pedig tudjuk hogy nem steril... nesze neked gombás fertőzések, hpv vírusok, aids... ugyebár...
ja igen: az eszközöket is lehet sterilizálni, a steril az nem azt jelenti hogy új, hanem azt hogy úgy lett kezelve (általában kis fehér dobozú sterilizálóban) vagy ha nincs olyan a rendelőben akkor központilag sterilizálják, akkor papír alapú csomagolást kap... szóval ha ilyeneket nem láttok a rendelőben akkor inkább ne is vizsgáltassátok meg magatokat!
Én múltkor komolyan gondolkoztam azon, hogy veszek egy kacsát azt majd azt fogom mindig hurcolászni magammal...azt legalább csak nálam használnák... ( na mindegy).. a doki biztos kiakadna...:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!