Rosszul jár a menstruáciòm? (többi lent)
Figyelt kérdés
14éves vagyok,már 2 éve megvan.Az elô évben pontosan járt(28naponta).Most már 16-18-22 napra jön meg.Valami baj lehet?2011. jún. 26. 10:25
1/7 A kérdező kommentje:
és nem szokott sokat tartani kb 3-4 nap
2011. jún. 26. 10:26
2/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nincs baj, csak esetleg még nem áll be rendesen és összevissza jn meg, de ha nagyjából szabályos akkor az teljesen normális. Én 21 vagyok van hogy 28 napos, van hogy 32 napos a ciklusom. De nyugodj meg be fog állni. Ha aggódsz esetleg menj el a nőgyógyászhoz, aki fogamzásgátlót fog írni, ami beállítja, de ilyen fiatalon ne szedj szerintem. 21 L
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.Nekem legtöbbször 18 napra szokott megjönni,de azt pontosan bebetertja.Most az utolsò jött meg 16 napra.Es ha befolyásolom pl citromlevet iszok akkor szokott 22 napra jönni.
2011. jún. 26. 17:04
5/7 A kérdező kommentje:
Most 15 napra jött meg,ez tényleng normális?
2011. júl. 10. 15:31
6/7 anonim válasza:
Hát az a normális ha 28-35 napos egy ciklus. De a te esetedben mivel nincs beállva, szerintem igen normális.
7/7 A kérdező kommentje:
Kb mennyi idô mulva fog rendesen beállni?
2011. júl. 10. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!