Tud intimtölcsért használni az aki még szűz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 23:42
1/10 anonim válasza:
Mi az az intimtölcsér??
29 éves vagyok, de még sosem hallottam erről.
2/10 A kérdező kommentje:
Tamponhelyettesítő. Orvosi szilikonból készült tölcsér.
2011. jún. 25. 23:56
4/10 anonim válasza:
Alkattól függ. Én még a mini tampont sem tudtam feltenni, amíg szűz voltam, más osztálytársaim meg simán használtak még nagyobb méretűt is, amikor edzőtáborban voltunk.
5/10 anonim válasza:
Én még nem használtam, de ha jól tudom abból is van több féle méret. És ahogy a tampont sem tudja mindenki használni, gondolom ez is alkat függő. Szerintem nődoki is érdemes lenne erről megkérdezni, akár itt a neten is.
6/10 anonim válasza:
Hát én nem szűzen jutottam el oda, hogy a normál tamponnal komolyabb problémáim nincsenek.
A tölcsérről meg azt mondják a használók, hogy kb akkora, esetleg kicsit nagyobb, mint a super tampon. Hát az nekem kb akkora, mint egy ló****, én nem merném használni.
Persze ha neked nincsenek ilyen gondjaid, bizonyára menne a dolog, én azért nem javaslom. Problémás lehet.
7/10 anonim válasza:
lehet, hogy én vagyok hülye, de én sem hallottam még erről sosem. Úgy is kell használni mint egy tampont? vagy mi?
9/10 anonim válasza:
Ez nem is egy marhaság. De kár, hogy hapsi vagyok....
10/10 anonim válasza:
"Ehhez képest az intimtölcsért 10 éven át használhatod 11.000 Ft-ért." ÉS NÉGYEZERÉT MÁSHOL IS MEGVEHETED, AZONOS VAGY JOBB MINŐSÉGBEN. A TELESHOPOS TIPIKUS LEHÚZÁS.
AMÚGY JÓNAK TŰNIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!