Lehet okom nem kívánt terhességre?
Figyelt kérdés
Ha valakivel együtt voltam ápr. végén(óvsz.), de azóta megjött 2x is(normál mennyiségű volt és ugyanannyi ideig tartott), csak 4-5 nap késéssel, van esély terhességre? Hallottam olyanról, aki menstruált terhesség alatt előjelek nélkül.2011. jún. 25. 00:10
1/4 A kérdező kommentje:
valami választ légyszíves :S
2011. jún. 25. 00:27
2/4 anonim válasza:
Semmi okod az aggodalomra! Mindenesetre menjél el nőgyógyészhoz, hogy megnyugodjál! Amúgy meg a normális menstruáció ha 28-36 nap között jön meg!!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)az lesz szerintem... menynibe kerül egy ilyen vizsgálat egyébként?
2011. jún. 25. 01:01
4/4 anonim válasza:
Az SZTK-s nőgyógyászati vizsgálat az teljesen ingyenes. Ha magán orvoshoz mész, az lehet kb 5-10 ezer forint is. (egy vizsgálat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!