Magas vércukorra tudtok természetes gyógymódot?
Figyelt kérdés
Pár hónapja 8,8 volt a vércukrom majd két hónapos de nem szigorú diéta mellett 7,4-re tudtam ledolgozni(31 éves két gyerekes nő vagyok).A doki gyógyszert ajánlott de nem fogadtam el.Állítólag van egy tea ami biztos leviszi.Miből egyek ill.igyak sokat ami jó rá?Még akarok gyereket.2011. jún. 24. 13:04
1/3 anonim válasza:
Inkább bízzál dokikban. Semmiféle csodaszer nem segít. Főleg, ha akarsz még gyermeket.
2/3 anonim válasza:
Csodaszerek nincsenek, de ami segít a vércukrodat normalizálni az csalán-fahéj-ginseng teának lefőzve. Mellette diétás étrend és mozgás. Ha ezek mellett sem javul a cukrod, akkor érdemes elgondolkodnod a gyógyszeren. Legjobb, ha rendszeresen méred reggelente.
3/3 anonim válasza:
Kecskerúta-tea, érezhetően viszi le a cukrot, de nem pótolja a diétát. 170Ft egy csomag, gyógyszertárakban,bioboltokban kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!