Kínszenvedés ez a menstruáció?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom néha lemondanék már a gyerekről is csak szűnne meg a fájdalom mert ez elviselhetetlen és havonta rám tör és...gyötör nem tudom kinek hogy de ez a nap én a halálomon vagyok :S és nem túlzok.2011. jún. 24. 10:14
21/22 anonim válasza:
"10:28 as, ne hogy azt hidd, hogy szülés után jobb lesz, rosszabb, sokkal rosszabb. Tudom, mert szültem, és majd beleőrülök azokon a napokon a fájdalomba."
Minden ember más. A nők 90%-ra érvényes az, hogy szülés után javul a helyzet. Szóval ilyen baromságokat én nem jelentenék ki.
Nem azért mert nem hiszek neked, de kb 3 éves gyerek értelmi szintjét képezi az, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy ami vele történik az a szent írás és bárki mást mond az baromság...
22/22 A kérdező kommentje:
nekem is megy a hasam és hányingerem van olyankor mindig...
MINDIG...már jobb :)
2011. jún. 25. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!