Kínszenvedés ez a menstruáció?
Nem adtak rá fogamzásgátlót? Az szokott segíteni.
Jó hír: szülés után sokkal jobb lesz a menzeszed.
10:25 ösök...na pont ilyen nekem is. Fog.gátlót még nem szedek majd ha lesz párom talán...abban is bizom.
Nem nagyon tudok másra figyelni.
Megérné valamikor kivizsgáltatnod a dolgot mert sok minden okozhatja az erős görcsöket. Nem feltétlen megoldás a fogamzásgátló. Lehet akár endometriosis vagy cysta is. Most írtam két példát, de tényleg bármi okozhatja.
Menj majd el dokihoz.
Teljes mértékben megértelek, sajnos hasonló helyzetben vagyok. Néha annyira görcsölök, hogy hányás-hasmenés jön rám, néha csak iszonyatosan fáj.
Én ilyenkor általában beveszek 2 no-spa-t + egy fájdalomcsillapítót. De forró vízben is szoktam fürödni, mégha nem is ajánlatos ilyenkor, nekem segít, vagy maszírozom ott kicsit, ez is valamennyit használ.
A mozgás szintén hasznos, észrevettem, hogy azokon a napkon, mikor jönnöm-mennem kellett ilyen állapotban is, valahogy kevésbé fájt.
De már mensi előtt is tehetsz azért, hogy könnyebb legyen, vannak erre különféle gyógynövények, vitaminok, stb. A ligetszépe olaj kapszula is erre van, citromfű és egyéb teák, de pl. ha magnéziumot szedsz már előtte is, az is kicsit segít.
Ki kell tapasztalni, neked mi válik be, sajnos mindenkinek más. Itt az oldalon is rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, nézelődj körbe, valamelyik tanács lehet, hogy beválik. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!