Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kínszenvedés ez a menstruáció?

Kínszenvedés ez a menstruáció?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom néha lemondanék már a gyerekről is csak szűnne meg a fájdalom mert ez elviselhetetlen és havonta rám tör és...gyötör nem tudom kinek hogy de ez a nap én a halálomon vagyok :S és nem túlzok.
2011. jún. 24. 10:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért mondom menj el orvoshoz, vannak olyan erős görcsoldók, amik vényre kaphatóak.
2011. jún. 24. 10:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem adtak rá fogamzásgátlót? Az szokott segíteni.

Jó hír: szülés után sokkal jobb lesz a menzeszed.

2011. jún. 24. 10:28
 13/22 A kérdező kommentje:

10:25 ösök...na pont ilyen nekem is. Fog.gátlót még nem szedek majd ha lesz párom talán...abban is bizom.

Nem nagyon tudok másra figyelni.

2011. jún. 24. 10:30
 14/22 anonim válasza:
a gyógyteák nagyon jók, de ahogy fentebb is mondták, menj el orvoshoz. Mivel írod, hogy minden hónapban szenvedsz, így azt mondom, ne legyél lusta és menj el!segíts magadon!én is szenvedek és még oly sokan. nekem a meristin és a cataflam segít (jelenleg).emellett erősebb lehet az időjárástól, mem vagy frontérzékeny? erősödhet még a stressztől is. örülj neki, hogy még nem tartasz ott, hogy orvost vagy injekciót kell kapnod..!a szülés még fájdalmasabb, akkor mi lesz veled?tapasztald ki mi jó neked! van választásod!
2011. jún. 24. 10:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Megérné valamikor kivizsgáltatnod a dolgot mert sok minden okozhatja az erős görcsöket. Nem feltétlen megoldás a fogamzásgátló. Lehet akár endometriosis vagy cysta is. Most írtam két példát, de tényleg bármi okozhatja.

Menj majd el dokihoz.

2011. jún. 24. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Az ilyenkor támadó ,semmitől sem múló görcsöknek gyakran pszichés eredete van.ezért nem hat a fájdalom csillapító.
2011. jún. 24. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy MO-n a gyakorlatban így van-e, de ELVILEG extrém menzesz esetén, ha súlyosan az életminőség rovására megy fájdalomban és mennyiségben, és tényleg semmi, de semmi gyógyszer és kezelés nem használ, kérvényezhető a méheltávolítás, az megoldja a gondot.
2011. jún. 24. 10:43
 18/22 anonim válasza:
10:28 as, ne hogy azt hidd, hogy szülés után jobb lesz, rosszabb, sokkal rosszabb. Tudom, mert szültem, és majd beleőrülök azokon a napokon a fájdalomba.
2011. jún. 24. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben megértelek, sajnos hasonló helyzetben vagyok. Néha annyira görcsölök, hogy hányás-hasmenés jön rám, néha csak iszonyatosan fáj.

Én ilyenkor általában beveszek 2 no-spa-t + egy fájdalomcsillapítót. De forró vízben is szoktam fürödni, mégha nem is ajánlatos ilyenkor, nekem segít, vagy maszírozom ott kicsit, ez is valamennyit használ.

A mozgás szintén hasznos, észrevettem, hogy azokon a napkon, mikor jönnöm-mennem kellett ilyen állapotban is, valahogy kevésbé fájt.

De már mensi előtt is tehetsz azért, hogy könnyebb legyen, vannak erre különféle gyógynövények, vitaminok, stb. A ligetszépe olaj kapszula is erre van, citromfű és egyéb teák, de pl. ha magnéziumot szedsz már előtte is, az is kicsit segít.

Ki kell tapasztalni, neked mi válik be, sajnos mindenkinek más. Itt az oldalon is rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, nézelődj körbe, valamelyik tanács lehet, hogy beválik. Kitartás!

2011. jún. 24. 10:49
 20/22 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátló hatott, azóta alig érzem!
2011. jún. 24. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!