Pár napja fehérfolyásom van az az jelenti hogy meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Mert ha igen akkor nekem ez lesz az első és nagyon fontos hogy tudjam kb mikor fog megjönni.2011. jún. 22. 16:48
1/6 anonim válasza:
Hát ezt pedig sajnos nem tudjuk neked megmondani. Lehet, hogy néhány hét, és megjön, de az is lehet, hogy még évek vannak hátra. Mindenesetre tartsál magadnál mindig betétet, és egy váltás bugyit, hogy ha majd megjön ne legyél gondban.
2/6 anonim válasza:
Ez nem így megy, hogy meg tudjuk mondani, mikor jön meg. :) Egyébként ált. egy év fehérfolyás után jön meg, de mindenkinél máshogy van. Nekem pl. 2 éve van folyásom, de még mindig nincs meg, szóval ez nagyon változatos. A biztonság kedvéért legyen nálad egy kis tisztasági csomag zsepivel, törlőkendővel, és betéttel.
13/L
3/6 anonim válasza:
Ha csak pár napja van, akkor még talán hónapokat, vagy éveket kell várnod a menstruációra.
4/6 anonim válasza:
Nekem kb fél évig volt fehérfolyásom mire megjött rendesen ez mindenkinél más ,hogy megy!
5/6 anonim válasza:
Nekem szerintem nem is volt előtte fehérfolyásom (vagy csak nagyon minimális, mert tényleg nem rémlik semmi ilyesmi).
Szóval abszolút nem jelent semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2011. jún. 24. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!