Mitől hullhat ennyire a hajam?
Lehet hogy azért van, mert 33 éves vagyok? Törvényszerű a hajhullás az öregedéssel? Vagy valami betegség, vitaminhiány? Elkezdtem őszülni is (már vagy 5 szálat találtam)és olyan hirtelen változott meg a hajam. 1 éve még ehhez képest gyönyörű volt, most meg szálkás, durva. Sose volt még ilyen a hajam:(
Vékonyszálú, zsírosodó, töredezésre hajlamos volt, de hogy most a drótszőrű foximra kezdek hasonlítani, attól kicsit kiakadtam. Keressem az okát vagy törődjek bele az öregedésbe?
A hajhullás nagyon sok mindentől lehet. Pl öröklődés vagy stressz, de lehet hogy valamilyen anyag hiányzik a szervezetedből.
Az unokatesómnak például egy begyulladt foga miatt hullott a haja (ami amúgy nem is fájt neki) és amint a fogorvos végzett vele megállt a hajhullása is.
érdemes jól körülnézni vagy ha nagyon gáz a helyzet akkor irány a doki (ők is mondanak néha bölcs dolgokat :)
én 34 éves vagyok és nekem is vannak ősz hajszálaim (nagyrészt az asszony miatt persze ő ezen csak vihog ;) )
de ne aggódj...sok nő szerint pl. Sean Connery a legszexisebb férfi :)
Igen lehet hogy van valami gyulladás a szervezetben
Samponok amiket váltogatsz
Hajfesték
Vitamin hiány
Stressz
Öröklött
Hát...ha férfi lennék, biztos nem aggódnék.
Nektek jó. Ti majd csak 20 év múlva tudjátok meg, mit éreztem az első ősz hajszálamnál.
Szerintem próbálj meg utánajárni.. elképzelhető, hogy volt/van valami változás az életedben, ami itt csapódik le..
Az sem baj, ha most pl odafigyelsz picit, hogy miket eszel, a kevésbé zsíros, és tápanyagdús kajákat részesíted előnyben.. plusz rajtam pl a stressz is nagyon kiüt.. mmint hajhullásügyileg..
Két éve járok egy nagyon jó természetgyógyász stúdióba, érdemes Neked is felkeresni valakit.. nekem ők nagyon sokat segítettek a hajam állapotában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!