Mitől hullhat ennyire a hajam?
Figyelt kérdés
Már voltam mindenféle gócvizsgálaton és nem találtak semmit szóval nem lehet amiatt az erős hajhullásom ami már elég elkeserítő!Pedig speciális samponnal is mosom meg hajszeszt is használok rá de nem javul semmit.Lehet-e pajzsmirigy gondok miatt vagy a fogamzás gátló tablettától?
20/L
2010. júl. 28. 11:53
1/3 adrienke20 válasza:
szerintem a fogamzásgátlótól lehet mert az egyik ismerősömnek is hullott a haja és mikor nem szedte vagy másik fajtát szedett nem hullott annyira
2/3 anonim válasza:
Ez inkább pajzsmirigy alulműködés, vagy valamilyen vitaminhiány.
3/3 Szyszke válasza:
Mástól is lehet.. nekem pl általában nem volt hosszú hajam, ahogy nő úgy hullik, de van akinek a festéstől, ez tényleg változó.. természetes pakolásokat próbáld meg hátha attól jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!