Mindenkinél így szokott lenni?
Figyelt kérdés
Megjött a menstruációm,tegnap átlagos volt,viszont ma éjszaka semmi nem jött ki belőlem..
Ez normális?
2011. jún. 22. 08:39
1/5 anonim válasza:
Állítólag este éjszaka kisebb a mennyisége. Azért írom, hogy állítólag mert már ezren mondták, de én nem nagyon tapasztaltam. Nekem a tampon használat előtti időkről a következő tapasztalataim vannak:
1.) nem sikerült nyugodtan aludni, és azért áztam teljesen át
2.) sikerült nyugodtan aludni és reggel amikor kikászálódtam az ágyból, akkor áztam át
Mióta tampont használok, azóta viszonylag egyenletes a nappali és esti arány.
2/5 anonim válasza:
Nekem már olyan is volt első éjszaka, hogy átáztam, pedig éjszakai betétet tettem be és olyan is volt, hogy szinte semmi nem volt egész éjszaka.. szóval változó.
3/5 anonim válasza:
Nekem attól függ a nap melyik szakában jön meg, ha legkésőbb kora délutánig, akkor éjszaka sok jön meg. Ha lefekvés előtt, vagy késő délután, akkor első éjszaka kevés, második éjszaka viszont sok.
4/5 anonim válasza:
Igen, normális. Én pl régebben (tabletta szedés előtt) csak az első éjszaka véreztem, utána csak nappal. Éjszakára elég volt tisztasági betét is. Furcsa, de ez van:)
5/5 anonim válasza:
Igen, éjszaka nekem is kevesebb szokott lenni, sőt utolsó éjszaka már egyáltalán nincs, de utána nappal még van egy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!