Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindenkinél így szokott lenni?

Mindenkinél így szokott lenni?

Figyelt kérdés

Megjött a menstruációm,tegnap átlagos volt,viszont ma éjszaka semmi nem jött ki belőlem..

Ez normális?

2011. jún. 22. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Állítólag este éjszaka kisebb a mennyisége. Azért írom, hogy állítólag mert már ezren mondták, de én nem nagyon tapasztaltam. Nekem a tampon használat előtti időkről a következő tapasztalataim vannak:

1.) nem sikerült nyugodtan aludni, és azért áztam teljesen át

2.) sikerült nyugodtan aludni és reggel amikor kikászálódtam az ágyból, akkor áztam át

Mióta tampont használok, azóta viszonylag egyenletes a nappali és esti arány.

2011. jún. 22. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem már olyan is volt első éjszaka, hogy átáztam, pedig éjszakai betétet tettem be és olyan is volt, hogy szinte semmi nem volt egész éjszaka.. szóval változó.
2011. jún. 22. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem attól függ a nap melyik szakában jön meg, ha legkésőbb kora délutánig, akkor éjszaka sok jön meg. Ha lefekvés előtt, vagy késő délután, akkor első éjszaka kevés, második éjszaka viszont sok.
2011. jún. 22. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Én pl régebben (tabletta szedés előtt) csak az első éjszaka véreztem, utána csak nappal. Éjszakára elég volt tisztasági betét is. Furcsa, de ez van:)
2011. jún. 22. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, éjszaka nekem is kevesebb szokott lenni, sőt utolsó éjszaka már egyáltalán nincs, de utána nappal még van egy kevés.
2011. jún. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!